HomeΚΡΗΤΗΞεκίνησαν οι αφίξεις των Ιεραρχών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Τίτου

Ξεκίνησαν οι αφίξεις των Ιεραρχών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Τίτου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξεκίνησαν να φτάνουν στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου οι Προκαθήμενοι των Ορθοδόξων Εκκλησιών και οι αντιπροσωπείες τους, προκειμένου να παραστούν στον Εσπερινό της Πεντηκοστής.

agios2

Στον προαύλιο χώρο του Ναού τους υποδέχεται ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, ενώ τοπικοί φορείς και κόσμος έχει ξεκινήσει να προσέρχεται στο χώρο του Ναού, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά το σημαντικό αυτό γεγονός, που συμβαίνει στην πόλη μας.

Από νωρίς το μεσημέρι γίνονταν οι τελευταίες προετοιμασίες τόσο μέσα στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου όσο και στον προαύλιο χώρο του, προκειμένου όλα να είναι πανέτοιμα για την υποδοχή των Προκαθήμενων των Ορθοδόξων Εκκλησιών, που βρίσκονται στην πόλη μας.

agios3

Ο Ιερός Ναός του Αγίου Τίτου έχει βάλει “τα καλά” του, είναι σημαιοστολισμένος, το κόκκινο χαλί έχει στρωθεί, αλλά και ένα τεράστιο video wall έχει τοποθετηθεί στον προαύλιο χώρο, προκειμένου όσοι δεν καταφέρουν να βρεθούν εντός του ναού, να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον Εσπερινό της Πεντηκοστής, έστω και μέσα από αυτό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση