HomeΚΟΣΜΟΣΣε λίγο ο τελικός της Eurovision με έκπληξη από τον Τζάστιν Τιμπερλέικ!

Σε λίγο ο τελικός της Eurovision με έκπληξη από τον Τζάστιν Τιμπερλέικ!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε λίγες ώρες και μετά από ένα εντυπωσιακό σόου, το οποίο περιλαμβάνει από παλιότερους νικητές μέχρι τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, θα μάθουμε το νικητή της Eurovision 2016.

Ο μεγάλος τελικός θα αρχίσει με την παρέλαση των διαγωνιζομένων υπό τις σημαίες των χωρών τους. Αντί για κανονικές σημαίες, θα δούμε τους καλλιτέχνες να συνοδεύονται από μοντέλα που θα φορούν πρωτότυπες δημιουργίες από χαρτί και οι σημαίες θα σχηματίζονται με χρώματα και γραφικά.

Στη συνέχεια, οι οικοδεσπότες, Μανς Ζελμερλόβ και Πέτρα Μέντε, θα καλωσορίσουν το κοινό από την Ευρώπη την Αυστραλία και την Κίνα, αλλά και από τις ΗΠΑ, όπου φέτος μεταδίδεται για πρώτη φορά ο διαγωνισμός.

Το διαγωνιστικό μέρος θα αρχίσει με το Βέλγιο και θα ολοκληρωθεί με ένα από τα φαβορί, την Αρμενία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC φαβορί είναι ο ρώσος Σεργκέι Λαζάρεφ, ένας ταλαντούχος ποπ σταρ στη χώρα του.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, φαβορί για τη νίκη είναι επίσης η Γαλλία, η Σουηδία, η Ουκρανία και η Αυστραλία.

Οι Minus One από την Κύπρο θα τραγουδήσουν 14οι κατά σειρά, μετά την Αυστραλία, η οποία έρχεται δεύτερη στα στοιχήματα για τη νίκη.

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς είναι ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, που, μαζί με την μπάντα του, θα ερμηνεύσει δύο τραγούδια: το «Rock Your Body» και το καινούργιο «Can’t Stop The Feeling».

Πριν αρχίσει η μετάδοση της βαθμολογίας, ο Μανς Ζελμερλόβ θα ερμηνεύσει το «Heroes», το περσινό νικητήριο τραγούδι, αλλά και το νέο του κομμάτι, «Fire In The Rain».

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση