HomeHL-SportsΠόλο: Στις «4» του Ευρωπαϊκού η εθνική γυναικών, νίκη επί της Γαλλίας με 15-7

Πόλο: Στις «4» του Ευρωπαϊκού η εθνική γυναικών, νίκη επί της Γαλλίας με 15-7

Πήραν το «εισιτήριο» για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η εθνική ομάδα πόλο γυναικών νίκησε τη Γαλλία με 15-7 και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Αϊντχόφεν.

Με αυτή τη νίκη η εθνική ομάδα πόλο γυναικών εξασφάλισε και για το «εισιτήριο» για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ντόχα τον επόμενο μήνα, ενώ παράλληλα παραμένει σε τροχιά διεκδίκησης της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού και ενός μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό.

Επόμενος αντίπαλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα είναι η Ισπανία (11/1, 20:00), η οποία νωρίτερα δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει την Κροατία (17-6). Με νίκη η εθνική ομάδα πόλο γυναικών θα περάσει στον τελικό και θα κερδίσει αυτόματα το «εισιτήριο» για το μεγάλο ραντεβού του Παρισιού.

Σε περίπτωση που ο τελικός του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι Ολλανδία- Ισπανία, τότε η τρίτη θέση θα δώσει επίσης πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες και μία εκ των διεκδικητριών θα είναι ξανά η Ελλάδα.

Ελλάδα- Γαλλία 15-7

Οκτάλεπτα: 3-1, 3-4, 4-1, 5-1

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Ξενάκη 1, Ασημάκη, Πάτρα, Νίνου 4, Σάντα 1, Γιαννοπούλου 2, Τορνάρου, Σταματοπούλου.

ΓΑΛΛΙΑ (Τεό Λοράντος): Ρικράβ, Αντρέ, Αρντί, Μπουλουμπακτσί 1, Ζιλέ 1, Χέρτζκα, Νταλουί 1, Μπατού 1, Βερνού, Ραντοσάβλιεβιτς 1, Ρασπό, Νταουλέ 2, Μαρτινό-Περέ.

lifo.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση