HomeΚΟΣΜΟΣΗΠΑ: Μητέρα πυροβολήθηκε μέσα στο αυτοκίνητο της από τον 2 ετών γιο της

ΗΠΑ: Μητέρα πυροβολήθηκε μέσα στο αυτοκίνητο της από τον 2 ετών γιο της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το απίστευτο αυτό περιστατικό έγινε στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ και σίγουρα είναι μία πρωτοφανής τραγωδία. Η 26χρονη Πατρίς Πράις οδηγούσε το αυτοκίνητο του φίλου της την Τρίτη το πρωί με τον δίχρονο γιο της στο πίσω κάθισμα.

Ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση η Πατρίς δέχτηκε μία σφαίρα στην πλάτη, η οποία την τραυμάτισε θανάσιμα. Όταν έφθασαν στο σημείο τα σωστικά συνεργεία και η αστυνομία δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους με όσα είχαν γίνει, ενώ η άτυχη γυναίκα έχασε την μάχη για τη ζωή πριν φθάσει στον νοσοκομείο.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό η εξήγηση για το πως βρέθηκε το όπλο στα χέρια του δίχρονου αγοριού έχει κατά πάσα πιθανότητα να κάνει με το γεγονός ότι ο φίλος της μαμάς του εργαζόταν σε εταιρία σεκιούριτι και ίσως να είχε αφήσει κάποιο από τα όπλα του κάπου στο πίσω κάθισμα. Πάντως η αστυνομία της περιοχής ερευνά όλα τα ενδεχόμενα ώστε να καταλήξει σε ένα ασφαλές συμπέρασμα για το περιστατικό.

Πάντως ο θάνατος της Πράις έρχεται να προστεθεί σε μία απίστευτη λίστα για θανάτους ενηλίκων οι οποίοι έχουν πυροβοληθεί από μικρά παιδιά κάτω των 3 ετών. Σύμφωνα με τις στατιστικές από τον Οκτώβριο του 2015, ο αριθμός αυτός αγγίζει τον εξωφρενικό αριθμό των 43 θυμάτων. Απίστευτο και όμως πέρα για πέρα αμερικανικό.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση