HomeΣΠΟΡΚλίμα ευφορίας υπάρχει στον Πανιώνιο μετά την εξασφάλιση της άδειας

Κλίμα ευφορίας υπάρχει στον Πανιώνιο μετά την εξασφάλιση της άδειας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο μεγαλύτερος στόχος από την αρχή της χρονιάς στον Πανιώνιο ήταν ένας, να αδειοδοτηθεί η ΠΑΕ και αυτό τελικά έγινε δικαιώνοντας τους ανθρώπους της ομάδας για τη σιγουριά τους επί του θέματος.

«Κανονικά θα έπρεπε να μας πουν γιατί μας έκοψαν σε πρώτο βαθμό», ήταν μια από τις ατάκες που ακούστηκαν στην Πλατεία. Όσο για το ενδεχόμενο να ελεγχθεί ο φάκελος από την ΟΥΕΦΑ, είναι τέτοια η αισιοδοξία που μεταξύ άλλων ειπώθηκε «ας έρθει και η ΟΥΕΦΑ, όλα καλά θα είναι».

Από εκεί και πέρα, οι πανηγυρισμοί την Πέμπτη (21/4) ήταν έντονοι, το βράδυ ακολούθησε δείπνο του ποδοσφαιρικού τμήματος στη Νέα Σμύρνη και μαζί και αποθέωση από τους οπαδούς, αλλά αυτό δεν επηρέασε τους παίκτες, όπως φάνηκε από τη φιλική νίκη επί του Ολυμπιακού.

Τις επόμενες ημέρες θα ενταθούν οι διαδικασίες για τις υποθέσεις των ποδοσφαιριστών που ήταν στον αέρα όπως ο Κόρμπος. Στον Πανιώνιο έχουν πλέον τη δυνατότητα να χτίσουν χωρίς περιορισμούς την ομάδα για τη νέα χρονιά και αυτό είναι μια τεράστια ανάσα. Ο σύλλογος δεν έχει εξυγιανθεί πλήρως, αλλά βαδίζει σταθερά προς αυτή την κατεύθυνση έχοντας πολύ μεγάλη βελτίωση σε αρκετούς τομείς με τη διοίκηση των Ζαμάνη – Δάρα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση