HomeΚΡΗΤΗΑλλάζει… κτήριο η 7η ΥΠΕ Κρήτης – Πηγαίνει σε ιδιόκτητο

Αλλάζει… κτήριο η 7η ΥΠΕ Κρήτης – Πηγαίνει σε ιδιόκτητο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αλλάζει… κτήριο η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης και πηγαίνει πλέον σε ιδιόκτητο.

Πιο συγκεκριμένα, από αύριο Παρασκευή η ΔΥΠΕ θα στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του ΠΕΔΥ Ηρακλείου στον Εσταυρωμένο και ειδικότερα στον τρίτο όροφο στο 3ο χλμ εθνικής οδού Ηρακλείου – Μοιρών.

Σύμφωνα με την σχετικη ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης μεταστεγάζεται αύριο Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 από την οδό Σμύρνης 26, σε ιδιόκτητο κτήριο, στις εγκαταστάσεις του ΠΕΔΥ Ηρακλείου στον Εσταυρωμένο,  στον 3ο όροφο,  3Ο  χιλμ. Εθνικής οδού Ηρακλείου Μοιρών.

261915 1

Το κέντρο Εξυπηρέτησης Πολίτη σε θέματα υγείας θα λειτουργεί στο Ισόγειο.

Λόγω των αναγκών της μεταστέγασης τα τηλέφωνα της υπηρεσίας δεν θα λειτουργούν την Παρασκευή και τη Δευτέρα.

Οι υπηρεσίες της 7ης ΥΠΕ Κρήτης θα παρέχονται κανονικά από την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 στις νέες εγκαταστάσεις στέγασης της.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση

Περιφέρεια Κρήτης και Δήμος Ηρακλείου

Προς την ίδια κατεύθυνση βρίσκονται τόσο η Περιφέρεια Κρήτης όσο και ο Δήμος Ηρακλείου, προκειμένου να εξοικονομηθούν μεγάλα χρηματικά ποσά, που θα μπορούν να διοχετευθούν για σημαντικότερες υπηρεσίες προς όφελος των πολιτών.

Από την πλερά της Περιφέρειας μέσα στο επόμενο διάστημα πρόκειται να υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος, προκειμένου όλες οι υπηρεσίες της να στεγαστούν σε ένα κτίριο, ενώ ανάλογη προσσπάθεια πρόκειται να γίνει και από το Δήμο για παραχώση αιθουσών σε νηπιαγωγεία και ΚΑΠΗ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση