HomeΚΡΗΤΗΟ Ζαχαρίας Δινεράκης απαντά στο Δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό

Ο Ζαχαρίας Δινεράκης απαντά στο Δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αξιότιμε κ.Δήμαρχε

Με αφορμή την από 21/3/16 επιστολή απάντηση σας  προς εμένα :

Δεν σχολίασα την νομιμότητα των πράξεών σας, αλλά την οικονομική τους σκοπιμότητα και αποτελεσματικότητα , σε σχέση πάντα με το οικονομικό συμφέρον του Δήμου.

Επαναλαμβάνω το ερώτημα εαν δεν το αναληφθήκατε με την πρώτη επιστολή μου.

ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ , ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΟΧΗΜΑ ,ΠΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ :

α) Μετάβαση για Τεχνικό Ελεγχο του οχηματος σας απο  τον Αγιο Νικόλαο στο Καβούσι με κοστος ελέγχου 85 ΕΥΡΩ.

β) Μετάβαση για Τεχνικο Ελεγχο του οχηματος σας απο  τον Αγιο Νικόλαο στο  Ηράκλειο  με κοστος ελέγχου 20 ΕΥΡΩ.

Εάν όντως πιστεύατε τα λεγόμενα σας για την στήριξη τοπικών επιχειρήσεων , όπου σε αυτές εργάζονται δημότες του Δήμου Αγίου Νικολάου , σας υπενθυμίζω λοιπόν , ότι ο Δήμος μας διαθέτει δυο ΚΤΕΟ εντός των ορίων του (ένα στην Νεάπολη και ένα σε απόσταση 3 χμ από το κέντρο του Αγίου Νικολάου ….., τώρα ποιοί και πόσοι δημότες Δήμου Αγίου Νικολάου μπορεί να εργάζονται σε μια εταιρεία εντος των ορίων του Δήμου Ιεράπετρας …. μόνο εσείς μάλλον γνωρίζετε.

Υπενθυμίζω και πάλι : <<, η αναθέτουσα αρχή πρέπει να έχει προηγουμένως σταθμίσει όλες τις οικονομοτεχνικές παραμέτρους που καθιστούν συμφερότερη την προσφυγή στην απευθείας ανάθεση ……………..

Όσον αφορά το δεικτικό σας σχόλιο περι προσπάθειας να εμπλέξω τον Δήμο σε επαγγελματική αντιδικία, εχω να σας αναφέρω :

Να είστε σίγουρος κ. Δήμαρχε θα ήμουν ευτυχής και θα αισθανόμουν μεγάλη ηθική ικανοποίηση εάν ο Δήμος επέλεγε το δδ Νεάπολης , οχι μόνο για τα ΚΑΥΣΙΜΑ αλλά και για ακόμη περισσότερες προμήθειες από επαγγελματίες της περιοχής

Θα ήμουν ευτυχής κ.Δήμαρχε και ειλικρινά περήφανος για εσάς εάν κατά την διάρκεια της θητείας σας, είχατε το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ και τολμούσατε αποφασίζοντας άμμεσα την μεταστέγαση κάποιων υπηρεσιών του Δήμου μας , σε κάποιο από τα 1500 Μ2 δημόσιων κτιρίων που υπάρχουν ανεκμετάλλευτα και ερημώνουν αυτη την στιγμή στην Νεάπολη. (ενδεικτικα… πρωην κτίριο Δημαρχείου , Ορφανοτροφείο ,πρώην κτίριο Δ.Ο.Υ ,παιδόπολη Νεάπολης , Τεχνικές σχολές Νεάπολης  κλπ), γλιτώνοντας το Δημο απο την υποχρέωση πληρωμής πολλών χιλιάδων Ευρω ως ενοίκιο σε μισθωμένα κτίρια στην πόλη του Αγίου Νικολάου…

Στην διάθεση σας , όποτε βρεθεί ελεύθερος χρόνος απο εσάς, να σας ξεναγήσω στην Νεάπολη ….εάν αγνοείτε τα όσα σας λέω….

ΥΓ. Ποιά η αξιοπιστία και η φερεγγυότητα του Δήμου εάν όλοι οι επαγγελματίες της πόλης του Αγίου Νικολάου , κατα τα λεγόμενα σας παντα ,αρνούνται την συνεργασία με τον Δήμο… (ΘΕΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ….)

28/3/2016

Με εκτίμηση

Δινεράκης Κ.Ζαχαρίας

Η απάντηση του κ. Ζερβού όπως είχε δημοσιευθεί 21/3/16 στην εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ

28 3 16 ZERBOS

Διαφήμιση
Διαφήμιση