HomeΚΡΗΤΗΣτην τελική ευθεία η δίκη Κατσούλη- Εντός της εβδομάδας η απόφαση του δικαστηρίου

Στην τελική ευθεία η δίκη Κατσούλη- Εντός της εβδομάδας η απόφαση του δικαστηρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην τελική ευθεία μπαίνει αυτήν την εβδομάδα η πολύκροτη δίκη του φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη, που βρήκε τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασού το Σεπτέμβριο του 2014 και άφησε την τελευταία πνοή λίγες ημέρες αργότερα σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Η δίκη θα συνεχιστεί σήμερα με την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας και τις αγορεύσεις των συνηγόρων, ενώ μέχρι τα μέσα της εβδομάδας αναμένεται να εκδοθεί και η απόφαση του δικαστηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες ενώπιον της σύνθεσης του δικαστηρίου είχαν απολογηθεί οι έξι κατηγορούμενοι, οι οποίοι επέρριπταν ο ένας την ευθύνη στον άλλον για τον βαρύτατο τραυματισμό του άτυχου φιλάθλου, υποστηρίζοντας μάλιστα κάποιοι από αυτούς ότι στην υπόθεση εμπλέκονται κι άλλα άτομα, τα οποία ουδέποτε μέχρι τώρα έχουν αναφερθεί.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας πολλές φορές υπήρξε μέσα ένταση μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου μεταξύ των συνηγόρων υπεράσπισης και της πολιτικής αγωγής, αλλά και μεταξύ συγγενών των δύο πλευρών.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση