HomeΣΠΟΡΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 2-0

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 2-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την δεύτερη σερί νίκη του στη Super League πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Παναιτωλικό (2-0). Λίλα και Ακόστα τα γκολ για τους Γιαννιώτες που δείχνουν να «παίρνουν» μπροστά.

Η εικόνα του αγώνα

Από νωρίς ο ΠΑΣ έδειξε ποιος θα είναι το αφεντικό της αναμέτρησης. Οι παίκτες του Πετράκη μπήκαν με όρεξη στο παιχνίδι και απείλησαν πρώτη φορά στο 5′ σε σου του Ακόστα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ίλιτς έκανε το γύρισμα στον Μανιά, εκείνος έπιασε το σουτ όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και στο 26′ έχασαν νέα ευκαιρία για γκολ με τον Ίλιτς να νικάται από τον Κυριακίδη. Παρά την ανωτερότητα του ΠΑΣ το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο δεύτερο μέρος. Ο Παναιτωλικός έμοιαζε μπλοκαρισμένος, χωρίς φαντασία στο παιχνίδι και ο ΠΑΣ το εκμεταλλεύτηκε. Στο 73′ τελικά μετά από κόρνερ του Ίλιτς, ο Λίλα πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Κυριακίδη για το 1-0.

Μετά το γκολ ο Παναιτωλικός που δεν είχε άλλη επιλογή βγήκε μπροστά προκειμένου να ψάξει την ισοφάριση. Κάτι τέτοιο δεν ήρθε και τελικά οι γηπεδούχοι «χτύπησαν» και δεύτερη φορά «σφραγίζοντας» το ματς με γκολ του Ακόστα στις καθυστερήσεις.

MVP

Πολύ καλός ο Μπράνα Ίλιτς. Ο Σέρβος ήταν ορεξάτος και συμμετείχε σχεδόν σε όλες τις επιθέσεις του ΠΑΣ.

Αδύναμος Κρίκος

Χαμένη έμοιαζε η μεσοεπιθετική γραμμή του Παναιτωλικού που δεν κατάφερε να φτιάξει φάσεις.

Σχόλιο

Η νίκη στην έδρα του Πανθρακικού με 4-2 την προηγούμενη αγωνιστική φαίνεται πως γέμισε με αυτοπεποίθηση του παίκτες του Γιάννη Πετράκη. Κόντρα στον Παναιτωλικό ήταν καλύτεροι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, και σφράγισαν μια πολύτιμη νίκη.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ναδάλες (93′ Καρανίκας), Στρούνα, Τσουκαλάς, Λίλα, Ακόστα, Ίλιτς (90′ Ηλιάδης), Μανιάς(82′ Γιάκος)

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μάρκος Πάουλο (80′ Χαντάκιας), Κέβιν (87′ Κλέζιο), Βασιλούδης (79′ Οσμάρ Φερέιρα), Μάκος, Κάπελ, Ουάρντα, Μουνιός, Μαρκόβσκι

Διαφήμιση
Διαφήμιση