HomeΚΡΗΤΗΣτην εφορία διανυκτέρευσαν οι αγρότες – Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στην Κρήτη

Στην εφορία διανυκτέρευσαν οι αγρότες – Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην εφορία Ηρακλείου διανυκτέρευσαν οι αγρότες του νομού που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο με καταλήψεις και αποκλεισμούς δημοσίων κτιρίων και υπηρεσιών.

Οι αγρότες του Ηρακλείου, μετά και από σχετική απόφαση του Συντονιστικού Οργάνου τους από την περασμένη Κυριακή αποφάσισαν την κατάληψη του κτιρίου της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας, όπου και πέρασαν τη νύχτα τους. Δηλώνουν μάλιστα αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, υποσχόμενοι ότι θα υπάρχουν καθημερινά κινητοποιήσεις διαφόρων μορφών.

agrotes2

Σε ανάλογη κινητοποίηση προχώρησαν χθες οι αγρότες του Ρεθύμνου, ενώ οι συνάδελφοί τους στα Χανιά απέκλεισαν το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος. Σε αποκλεισμού της εισόδου της εφορίας του Αγίου Νικολάου προχώρησαν οι αγρότες του Λασιθίου, όπου για σήμερα διοργανώνουν πορεία διαμαρτυρίας με τα τρακτέρ τους.

Εν τω μεταξύ, στη σημερινή συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου των αγροτών θα αποφασιστεί αφενός μεν η μορφή που θα έχουν οι αγροτικές κινητοποιήσεις τις επόμενες ημέρες, αλλά και το ζήτημα της συμμετοχής ή μη των Κρητικών αγροτών στο παναγροτικό – πανελλαδικό συλλαλητήριο που διοργανώνει το πανελλήνιο συντονιστικό στην Αθήνα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση