HomeLife & StyleΕλεονώρα Ζουγανέλη: «Ήµουν παχύσαρκη!»

Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Ήµουν παχύσαρκη!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη, σε πρόσφατη συνέντευξη της, μίλησε για τις εξαρτήσεις που είχε στη ζωή της και μία από αυτές, ήταν και το φαγητό.

«Είναι µια γενιά καλλιτεχνών, αυτή που ανήκεις, που είναι και καλά παιδιά. Δηλαδή χωρίς κραιπάλες, χωρίς αυτοκαταστροφές. Γίνεται τέχνη έτσι;», τη ρώτησε η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Τσόλκα.«Ο καλλιτέχνης συνήθως φτιάχνει από το υστέρηµα, δεν είναι έτσι; Ο καλλιτέχνης µπορεί να φτιάξει κι απ’ τη χαρά, λέω. Όµως, έχοντας δει τόσο καταστροφή στο παρελθόν, δεν έρχεσαι ανυποψίαστος στην αντίληψη πως δεν είναι κακό να προσέχεις τον εαυτό σου και ν’ αγαπάς τη ζωή. Έχουµε δει ανθρώπους να καίγονται και δεν υπάρχει πια άλλοθι πως µπορείς να αποχωρήσεις –πιο έξυπνος εσύ– απ’ τον χαλασµό σου όποτε θες», απάντησε η Ελεονώρα Ζουγανέλη στο ένθετο ΦιλGood.

Δεν είναι επιρρεπής στις εξαρτήσεις; «Πως! Όλοι µας είµαστε! Στην εξάρτηση µιας σχέσης. Στην εξάρτηση, ας πούµε, απ’ το φαγητό. Εγώ την έχω περάσει», τόνισε η τραγουδίστρια. Και συνέχισε: «Ήµουν παχύσαρκη! Και το φαγητό είναι γλυκό, είναι ευχάριστο, χαρούµενο πράγµα, που δεν φαίνονται οι ζηµιές του αµέσως, όπως σ’ άλλες εξαρτήσεις. Άρα είναι εθισµός πιο ύπουλος. Όλοι µας, λοιπόν, ζούµε µε τις εξαρτήσεις µας».

Είχε εξάρτηση από σχέσεις ερωτικές; «Είχα, ναι. Και όχι µόνο από το καθαυτό πρόσωπο, αλλά απ’ την ίδια τη σχέση, να υπάρχει, να µην είµαι µόνη µου. Εξάρτηση έχω και απ’ τη δουλειά. Είναι τόσο γλυκό για µένα να είµαι σε συναυλίες, που ανυποµονώ κάθε φορά για την επόµενη δουλειά. Λέω φέτος θα καθίσω, αυτό το καλοκαίρι, να αντιµετωπίσω τον εθισµό µου. Για να δούµε…», απάντησε η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση