HomeΚΡΗΤΗΚαι το ΕΠΑΜ Ηρακλείου στη σημερινή πανελλαδική απεργία

Και το ΕΠΑΜ Ηρακλείου στη σημερινή πανελλαδική απεργία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην 24ωρη απεργία αλλά και στις κινητοποιήσεις ενάντια στο ασφαλιστικό, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα στο Ηράκλειο, συμμετέχει το ΕΠΑΜ που καλεί τα μέλη του και τους φίλους να δώσουν το παρών στην απεργιακή συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί για τις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Σε σχετική ανακοίνωση του ΕΠΑΜ υπογραμμίζεται:

«Καλούνται, όλοι οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και  δημόσιο τομέα, όλοι οι επαγγελματίες, οι επιχειρηματίες, οι αγρότες, οι άνεργοι, οι νέοι και οι συνταξιούχοι, τα μέλη και οι φίλοι του ΕΠΑΜ στην κινητοποίηση της Πέμπτης 04/02/2016 να αντιταχθούμε στην πρωτοφανή επίθεση που δέχεται η ελληνική κοινωνία από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αλλά και τους έξωθεν – και έσωθεν- ΄΄φίλους και εταίρους΄΄.

Η απεργία της 4ης Φλεβάρη πρέπει να πάρει και θα πάρει παλλαϊκά χαρακτηριστικά για να δείξουμε σε όλους τους τόνους και προς όλες τις κατευθύνσεις ότι ο Έλληνας αντιστέκεται. Η προδοσία που υπέστη ο ελληνικός λαός από την υποτιθέμενη αριστερή κυβέρνηση τόσο την περίοδο του δημοψηφίσματος όσο και τώρα έχει ήδη γραφτεί με τα μελανότερα χρώματα στα κατάστιχα της ιστορίας της πατρίδας μας.

Τώρα είναι η ώρα για την αντεπίθεση του λαού! Τώρα είναι η ώρα για την αποτροπή της περαιτέρω φτωχοποίησης –εξαθλίωσης των πολιτών αλλά και για την επανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας που πρέπει να είναι το πρώτιστο και κυρίαρχο αίτημα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση