HomeΚΡΗΤΗΟι υπάλληλοι του αεροδρομίου Χανίων για τις δηλώσεις υπουργού για την ιδιωτικοποιήση

Οι υπάλληλοι του αεροδρομίου Χανίων για τις δηλώσεις υπουργού για την ιδιωτικοποιήση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θέση για τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού πήρε ο Σύλλογος υπαλλήλων του αεροδρομίου Χανίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την ημέρα συζήτησης στην ολομέλεια του Στε των προσφυγών ΟΣΥΠΑ και φορέων κατά της ιδιωτικοποίησης των αεροδρομίων ο υπουργός Οικονομίας υποδομών ναυτιλίας και τουρισμού δήλωνε στον super fm 89,6, ότι η σύμβαση έχει και θετικούς όρους όπως, ότι η Fraport θα καταβάλει στο δημόσιο το 47% των κερδών.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οφείλεται σε μη σωστή ενημέρωσή και όχι σε εσκεμμένη δήλωση εντυπωσιασμού.

Η αλήθεια είναι (σύμφωνα με ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ), ότι θα καταβάλλεται στο δημόσιο το 28,6%  των κερδών προ φόρων και αποσβέσεων.

Στην ίδια συνέντευξη ο υπουργός παραδέχεται, ότι υπάρχει κίνδυνος αποχώρησης των εταιριών χαμηλού κόστους, η οποία θα επιφέρει μεγάλο πλήγμα στον τουρισμό και στην αγορά της δυτ. Κρήτης.

Τελικά κ. υπουργέ να πιστέψουμε εσάς, ότι δηλ. πρόκειται για μια σύμβαση που περιέχει και καλούς όρους, ή εκείνους από την κυβέρνηση που δηλώνουν σε όλους τους τόνους, ότι η παραχώρηση είναι εις βάρος του δημοσίου και ότι με πολύ πόνο υπέγραψαν την σύμβαση?

Δυστυχώς σύντομα θα αναγκαστείτε και εσείς να συμφωνήσετε, ότι η σύμβαση αυτή έγινε ακριβώς στα μέτρα των δανειστών και ότι το ελληνικό δημόσιο θα εισπράττει ψίχουλα από αυτή την λεγόμενη «επένδυση» και όλα τα έσοδα θα καταλήγουν στα Γερμανικά ταμεία.

ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση