HomeΚΡΗΤΗΚρίσιμες ώρες για το 10χρονο αγοράκι – Μεταφέρθηκε στην Αθήνα

Κρίσιμες ώρες για το 10χρονο αγοράκι – Μεταφέρθηκε στην Αθήνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για την κατάσταση της υγείας του 10χρονου αγοριού από τον Άγιο Νικόλαο που υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού στο πρόσωπο μετά από ανάφλεξη σόμπας.

Το 10χρονο αγόρι εισήχθη νωρίς το απόγευμα, διασωληνομένο, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ με τους γιατρούς να κρίνουν απαραίτητη την μεταφορά του σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας στην Αθήνα.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα το 10χρονο αγοράκι διακομίστηκε με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αθήνα όπου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην ειδική μονάδα εγκαυμάτων στην Αγία Σοφία.

Το τραγικό ατύχημα

Το τραγικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον Άγιο Νικόλαο, όταν το 10χρονο παιδί πήγε ν’ ανάψει την σόμπα του σπιτιού του. Η σόμπα λειτουργούσε με πετρέλαιο και το αγοράκι έκανε το λάθος να βάλει μέσα βενζίνη με αποτέλεσμα να προκληθεί ανάφλεξη.

Από την ανάφλεξη τραυματίστηκε πολύ σοβαρά το παιδί – φέρει εγκαύματα τρίτου βαθμού στο πρόσωπο και το κεφάλι – και ελαφρότερα οι γονείς.

Το παιδί μεταφέρθηκε από τους γονείς στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, με τους γιατρούς να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες και να το διασωληνώνουν κρίνοντας άμεσα την  μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ.

Η μεταφορά έγινε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το 10χρονο παιδί νοσηλεύτηκε αρχικά στην ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου ενώ λίγη ώρα αργότερα διακομίστηκε με μεταγωγικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αθήνα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση