HomeΚΡΗΤΗΣτην Αθήνα θα μεταφερθεί το 10χρονο παιδί – Σε ετοιμότητα οι αρχές

Στην Αθήνα θα μεταφερθεί το 10χρονο παιδί – Σε ετοιμότητα οι αρχές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ειδικό κέντρο με μονάδα εγκαυμάτων στην Αθήνα θα μεταφερθεί το 10χρονο παιδί που φέρει τραύματα τρίτου βαθμού σε όλο το κεφάλι μετά από ανάφλεξη σόμπας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ήδη έχει ενημερωθεί το ειδικό κέντρο στην Αθήνα ενώ μένουν να διεκπαιρεωθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Οι αρχές βρίσκονται σε ετοιμότητα και περιμένουν να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για να μεταφερθεί με στρατιωτικό αεροπλάνο το 10χρονο παιδί.

Το ατύχημα

Το τραγικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον Άγιο Νικόλαο, όταν το 10χρονο παιδί πήγε ν’ ανάψει την σόμπα του σπιτιού του. Η σόμπα λειτουργούσε με πετρέλαιο και το παιδί έκανε το λάθος να βάλει μέσα βενζίνη με αποτέλεσμα να προκληθεί ανάφλεξη.

Από την ανάφλεξη τραυματίστηκε πολύ σοβαρά το παιδί – φέρει εγκαύματα τρίτου βαθμού στο πρόσωπο και το κεφάλι – και ελαφρότερα οι γονείς.

Το παιδί μεταφέρθηκε από τους γονείς στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, με τους γιατρούς να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες και να το διασωληνώνουν κρίνοντας άμεσα την  μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ.

Η μεταφορά έγινε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το 10χρονο παιδί νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή σε σοβαρή  κατάσταση στην Μοναδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του νοσοκομείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση