HomeΚΡΗΤΗ40 μάρτυρες στην δίκη Κατσούλη – Καταθέτει ο πατέρας του φιλάθλου

40 μάρτυρες στην δίκη Κατσούλη – Καταθέτει ο πατέρας του φιλάθλου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την εξέταση 40 μαρτύρων ξεκίνησε σήμερα νωρίς το μεσημέρι η δίκη για τον θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια του αγώνα της Γ’ Εθνικής Ηροδότου – Εθνικού στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού.

Η δίκη διεξάγεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεαπόλεως υπό δρακόντεια μέτρα.

Στο… σκαμνί κάθονται 5 άτομα που αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της θανατηγόρας σωματικής βλάβης και συμπλοκής.

Η  κατάθεση του πατέρα

Πρώτος εξετάστηκε ο πατέρας του Κώστα Κατσούλη ο οποίος μίλησε για την διαφορά απόψεων που υπήρχε στην διάγνωση του γιου του για το αιμάτωμα στο κεφάλι.

NEAPOLH

«Αρχικά οι γιατροί στο Βενιζέλειο μου είπαν ότι πρόκειται για ανεύρισμα. Ωστόσο οι μετέπειτα εξετάσεις που έγιναν τόσο στο Ηράκλειο όσο και στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401 της Αθήνας έδειξαν ότι δεν πρόκειται για ανεύρισμα αλλά ο θάνατός του οφειλόταν σε χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι», επεσήμανε ο πατέρας του Κώστα Κατσούλη.

NEAPOLH2

Προβληματισμός για την αλλαγή του βουλεύματος

Αυτή την ώρα εξετάζεται ο προβληματισμός της πολιτικής αγωγής ως προς την αλλαγή του παραπεμπτικού βουλεύματος. Υπενθυμίζουμε ότι αρχικά το παραπεμπτικό βούλευμα έκανε λόγο για κατηγορία ανθρωποκτονίας από πρόθεση ωστόσο αργότερα έγινε αλλαγή σε σκοπούμενη θανατηφόρα σωματική βλάβη.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση