HomeΚΡΗΤΗΑγωνιώδης αναζήτηση για Γερμανό τουρίστα – Σε συναγερμό οι αρχές

Αγωνιώδης αναζήτηση για Γερμανό τουρίστα – Σε συναγερμό οι αρχές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση των αρχών για τον εντοπισμό Γερμανού τουρίστα τα ίχνη του οποίου χάθηκαν χθες κι ενώ έκανε πεζοπορία με το γιο του στο μονοπάτι Ε4 που συνδέει την Παλαιόχωρα με το Ελαφονήσι.

Πατέρας και γιος απολάμβαναν την άγρια ομορφιά της Κρήτης, ωστόσο σύμφωνα με τη μαρτυρία του γιου του αγνοούμενου ο οποίος ειδοποίησε και τις αρχές, κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας, ο πατέρα του δήλωσε ότι είχε κουραστεί και θα σταματούσε προκειμένου να ανακτήσει τις δυνάμεις του, με πρόθεση να συνεχίσει την πορεία λίγη ώρα αργότερα.

Μεγάλη κινητοποίηση

Ο γιος του ολοκλήρωσε τη διαδρομή, ωστόσο ο πατέρας του δεν έδινε σημεία ζωής ενώ δεν ήταν εφικτή και η επικοινωνία με το κινητό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του. Θορυβημένος ο γιος του ειδοποίησε τις αρχές και αμέσως, παρά το προχωρημένο της ώρας και το σκοτάδι που δυσχέραινε την αναζήτηση ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωση του αλλοδαπού τουρίστα.

Οι έρευνες σταμάτησαν τις πρώτες πρωινές ώρες και συνεχίστηκαν με το πρώτο φώς της ημέρας. Στην επιχείρηση συμμετέχουν πυροσβέστες από την Κίσαμο και την Κάντανο, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ καθώς και άνδρες της τοπικής ΕΛΑΣ.

ΦΩΤΟ αρχείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση