HomeΚΡΗΤΗΣτο… σκαμνί ο Ηλ. Κασιδιάρης για τις απειλές σε αστυνομικούς στην Χερσόνησο – Δρακόντεια μέτρα στα δικαστήρια

Στο… σκαμνί ο Ηλ. Κασιδιάρης για τις απειλές σε αστυνομικούς στην Χερσόνησο – Δρακόντεια μέτρα στα δικαστήρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος αναμένεται να κάτσει στο… σκαμνί του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου κατηγορούμενος για τις απειλές που είχε εξαπολύσει εναντίον αστυνομικών σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στη Χερσόνησο.

Ο κ. Κασιδιάρης ακόμα δεν έχει φτάσει στο δικαστικό μέγαρο ωστόσο η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων είναι ορατή τόσο μέσα όσο και έξω από τα δικαστήρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ισχυρή αστυνομική δύναμη βρισκόταν από το πρωί στο Μέγαρο εξαιτίας και της δίκης που είχε προγραμματιστεί να γίνει για την υπόθεση του διπλού φονικού στον Προφήτη Ηλία που τελικά όμως αναβλήθηκε.

ASTYNOMIA DIKASTHRIA (2)

Οι απειλές του Κασιδιάρη και η κατάθεση «φωτιά»

Η εκδήλωση είχε γίνει στις 25 Νοεμβρίου του 2012 σε ξενοδοχείο στην Χερσόνησο όπου είχε μείνει στην… ιστορία επειδή ο Χρίστος Παππάς είχε μία σημαία με τον φοίνικα της Απριλιανής δικτατορίας.

Την ίδια ώρα, έξω από το σημείο της εκδήλωσης ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε απειλήσει τους αξιωματικούς της Αστυνομίας ισχυριζόμενος ότι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους στην περιφρούρηση της εκδήλωσης ενώ είχε πει στον αξιωματικό – μεταξύ άλλων – «αν θες να έχεις νεκρούς, στο λόγο μου θα έχεις».

Εντύπωση προκάλεσε από την πρώτη στιγμή η κατάθεση του τότε αστυνομικού διευθυντή Ηρακλείου, Τηλέμαχου Πανταγάκη, για τα όσα διαδραματίστηκαν πριν τρία χρόνια στην Χερσόνησο.

Η συγκεκριμένη κατάθεση – φωτιά βρίσκεται στην ογκώδης δικογραφία της Χρυσής Αυγής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση