HomeΚΡΗΤΗΠρεμιέρα των ενδιάμεσων εκπτώσεων, με απεργία των ιδιωτικών υπαλλήλων

Πρεμιέρα των ενδιάμεσων εκπτώσεων, με απεργία των ιδιωτικών υπαλλήλων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εγκαινιάστηκε σήμερα η περίοδος των ενδιάμεσων εκπτώσεων στα εμπορικά καταστήματα και του Ηρακλείου, όπως άλλωστε και σε όλες τις άλλες πόλεις της χώρας. Τα καταστήματα μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου θα προσφέρουν εκπτώσεις και προσφορές στους καταναλωτές, οι οποίες μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικές καθώς οι έμποροι προσδοκούν αύξηση του τζίρου τους.

Όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, λόγω της έναρξη της περιόδου των εκπτώσεων τα καταστήματα θα λειτουργήσουν και σήμερα Κυριακή, έως τις 8 το βράδυ, με συνεχόμενο ωράριο λειτουργίας. Αρκετά από τα καταστήματα του Ηρακλείου ξεκίνησαν τη λειτουργία τους στις 11:00, όπως προβλεπόταν και από το πανελλαδικό ωράριο λειτουργίας.

Οι αντιδράσεις

Στην κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων αντιδρά Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων που καλεί τους εμποροϋπαλλήλους να συμμετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση που έχει προκηρύξει. Εξάλλου, για τις 11 είχε προγραμματιστεί γενική συνέλευση του συνδικαλιστικού οργάνου στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, με αντικείμενο τη συμμετοχή των ιδιωτικών υπαλλήλων στην πανελλαδική πανεργατική απεργία ενάντια στα νέα μέτρα του τρίτου μνημονίου και τις αλλαγές στο ασφαλιστικό η οποία σχεδιάζεται να γίνει στις 12 Νοεμβρίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση