HomeHL-GreeceΔολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: «Θανατική ποινή σε όποιον το κάνει αυτό στις γυναίκες» – Τα λόγια του πατέρα της Κυριακής

Δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: «Θανατική ποινή σε όποιον το κάνει αυτό στις γυναίκες» – Τα λόγια του πατέρα της Κυριακής

Τελευταίο αντίο στην 28χρονη Κυριακή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κλίμα οδύνης αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλοι την 28χρονη Κυριακή, η οποία έχασε τη ζωή της από τις μαχαιριές του 39χρονου πρώην συντρόφου της έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων το βράδυ της πρωταπριλιάς.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια, με τους γονείς και τα αδέλφια της να τη συνοδεύουν στην τελευταία της κατοικία, ντυμένη νύφη μέσα στο λευκό φέρετρο, ενώ συγγενείς μοίρασαν λευκές μπομπονιέρες.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, ο οποίος, όταν οι δημοσιογράφοι τον πλησίασαν για να πει δύο λόγια, εκείνος το μόνο που ζήτησε ήταν «θανατική ποινή σε όποιον το κάνει αυτό στις γυναίκες».

Ανατριχιαστική είναι και η εικόνα της μητέρας της 28χρονης να οδύρεται για τον χαμό της κόρης της. «Το παιδί μου…», φώναζε διαρκώς όσο οι καμπάνες χτυπούσαν και ο κόσμος τη συνόδευε στην τελευταία της κατοικία.

Δείτε το βίντεο:

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση