HomeΚΡΗΤΗΑνέλαβε δράση η Δημοτική Αστυνομία

Ανέλαβε δράση η Δημοτική Αστυνομία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσημη παρουσίαση της νέας Δημοτικής Αστυνομίας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Παλιάς Λαχαναγοράς. Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος τέλεσε τον αγιασμό ενώ ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις αρμοδιότητες, στις δυσκολίες της καθημερινότητας αλλά και της εποχής και καλωσόρισε τους Δημοτικούς Αστυνομικούς στο Δήμο Ηρακλείου.

δα7

Για τη λειτουργία της υπηρεσίας μίλησε και ο πολιτικός της προϊστάμενος και εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Πολιτικής Προστασίας κ. Μαρίνος Παττακός ενώ στην επίσημη πρώτη της νέας Δημοτικής Αστυνομίας το παρόν έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Κώστας Βαρδαβάς, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς και Καινοτομίας κ. Μαρία Καναβάκη, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού και Εθελοντισμού κ. Αριστέα Πλεύρη, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Γιάννης Ρασούλης, η εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα Δημοτικής Περιουσίας κ. Στέλα Αρχοντάκη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ. Νίκος Φακουρέλης, ο Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ κ. Νίκος Αγγελάκης, ο Πρόεδρος της ΔΙΚΕΗ κ. Γιώργος Τσαγκαράκης, ο Πρόεδρος της ΔΕΠΤΑΗ κ. Γιάννης Ξυλούρης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ κ. Νεκτάριος Ανδρεαδάκης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μανόλης Χαιρέτης.

δα5

Η σύντομη τελετή έγινε ενώπιον των Περιφερειακών, Στρατιωτικών, Αστυνομικών, Λιμενικών και Πυροσβεστικών υπηρεσιών του Ηρακλείου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Υποστράτηγος κ. Μιχάλης Καραμαλάκης.

δα4

Διαφήμιση
Διαφήμιση