HomeHL-TOPΣτο μικροσκόπιο της δημοτικής αστυνομίας οι παραβάτες της στάθμευσης

Στο μικροσκόπιο της δημοτικής αστυνομίας οι παραβάτες της στάθμευσης

Νυχτερινοί έλεγχοι για τη διατήρηση της τάξης στους πεζόδρομους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζει τις επιθεωρήσεις της στους πεζόδρομους του κέντρου του Ηρακλείου  η Δημοτική Αστυνομία, στο πλαίσιο της διατήρησης της τάξης και της ασφάλειας στην περιοχή. Το βράδυ της Παρασκευής 29/03, οι αστυνομικοί επέβαλαν περίπου 30 πρόστιμα για παράνομη στάθμευση, ενισχύοντας την αποτελεσματική εφαρμογή των κανόνων.

Η παράνομη στάθμευση στο Ηράκλειο αποτελεί μια από τις πλέον δυσάρεστες και ενοχλητικές παραβιάσεις που αντιμετωπίζει η αστυνομία στους πεζόδρομους του κέντρου. Οι αυστηρές κυρώσεις που επιβάλλονται αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας για τη διατήρηση της κυκλοφοριακής ροής και της ασφάλειας των πεζών.

Οι πολίτες πρέπει να λάβουν υπόψη τους τους κανόνες σχετικά με τη στάθμευση και να σεβαστούν τους περιορισμούς που ισχύουν στις περιοχές κεντρικής συγκέντρωσης.

Η συνεργασία με τις αρχές αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για τη διατήρηση της τάξης και της ευημερίας στην πόλη του Ηρακλείου.

Η Δημοτική Αστυνομία προειδοποιεί ότι οι επιθεωρήσεις θα συνεχιστούν με σκληρότητα και αποφασιστικότητα, προκειμένου να διασφαλιστεί η τήρηση των κανόνων και η προστασία του δημόσιου χώρου από παραβάσεις.

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση