HomeΚΡΗΤΗΜεταθέσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. – Τι γίνεται στην Κρήτη

Μεταθέσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. – Τι γίνεται στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με… αντιδράσεις υποδέχθηκαν κάποιοι αστυνομικοί της μεταθέσεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. που ανακοινώθηκαν την περασμένη Τετάρτη.

Ήδη έχουν κατατεθεί αρκετές ενστάσεις που αναμένεται να εξεταστούν από την αρμόδια υπηρεσία.

Στο Ηράκλειο φαίνεται ότι μία από τις βασικές ενστάσεις της Ένωσης Αξιωματικών είναι η αλλαγή σκυτάλης στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών καθώς όπως ανακοινώθηκε ο μέχρι πρότινος διοικητής μετακινείται στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών. Κάτι ανάλογο γίνεται και στην Ασφάλεια Ηρακλείου στη Χερσόνησο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αποφάσεις θα ληφθούν την προσεχή Δευτέρα.

Αναλυτικά οι μετακινήσεις στην Κρήτη:

Στο Ηράκλειο

Η Αλεξάκη Ζωή μετατίθεται στο Τμήμα Αερολιμένα. Ο Μακρογιαννάκης Γεώργιος από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας στο Τμήμα Χερσονήσου ως διοικητής. Ο Καρανδινός Εμμανουήλ από τη Δίωξη Ναρκωτικών στο Τμήμα Μοιρών ως διοικητής. Ο Ξυλούρης Εμμανουήλ στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας. Ο Φλουρής Κωνσταντίνος στο Τμήμα Μεταγωγών και Δικαστηρίων, όπου μετακινείται και ο Χριστοδουλάκης Κωνσταντίνος. Ο Μυρωδιάς Γεώργιος από το Τμήμα Καστελίου στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου ως διοικητής και ο Κοτσιφάκης Δημήτριος από την Ασφάλεια στο ΤΑΕ Ηρακλείου. Η Ζέρβα Δήμητρα από τις Μοίρες στο Α.Τ. Ηρακλείου, η Αραμπατζή Τριανταφυλλιά από την Ασφάλεια Μελισσίων στο Α. Τμήμα Μοιρών. Ακόμη ο Κυριαζίδης Χρήστος από τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής μετατίθεται στο Αστυνομικό Τμήμα Καστελίου ως διοικητής και ο Καλιτσουνάκης Βασίλειος από το Τμήμα Αερολιμένα στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Στα Χανιά

Ο Βαρδιάμπασης Στυλιανός από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης στο Επιτελείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, όπου μετατίθεται και ο Ανδρεαδάκης Νεκτάριος. Ο Κουρκούνας Θωμάς από την Ασφάλεια μετακινείται στη Δίωξη Ναρκωτικών ως διοικητής, η Φουτάκη Ειρήνη στο Επιτελείο της Διεύθυνσης Αστυνομία, ο Θεοδωρογλάκης Δημήτριος από τη Δίωξη Ναρκωτικών στο Αστυνομικό Τμήμα Χανίων και ο Πολίτης Κωνσταντίνος από το Τμήμα της Σούδας στο Τμήμα Σφακίων, ως διοικητής.

Στο Ρέθυμνο

Ο Μπαλάσης Γεώργιος μετατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Ρεθύμνου ως διοικητής. Ο Τζατζάκης Σωτήριος μετακινείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου στην Ασφάλεια Ρεθύμνου, απ’ όπου προέρχεται ο Μοσχάκης Γεώργιος, ο οποίος μετακινείται αντίστοιχα στο Τμήμα Ασφάλειας Γεροποτάμου ως διοικητής. Ο Κατοπόδης Θεοφάνης από το Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης στο Αστυνομικό Τμήμα Γεροποτάμου ως διοικητής, ενώ η Καραδάκη Αθηνά από τα Ανώγεια μετατίθεται στο Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου.

Στο Λασίθι

Ο Μάλλιος Γεώργιος από την Ασφάλεια Ιεράπετρας μετατίθεται στο Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας ως διοικητής, ο Φρονιμάκης Νεκτάριος από την Τροχαία στο Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας ως διοικητής. Ακόμη ο Μαρίνογλου Πασχάλης από το ΚΑΕ Σητείας μετατίθεται στο Α. Τμήμα Νεάπολης και ο Χασιώτης Σπυρίδων από το Α. Τμήμα Ιεράπετρας μετατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Ιεράπετρας ως διοικητής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση