HomeΚΡΗΤΗΛηστεία σε τράπεζα στη Λεωφόρο Κνωσού – Στα 10.000 ευρώ υπολογίζεται η λεία

Ληστεία σε τράπεζα στη Λεωφόρο Κνωσού – Στα 10.000 ευρώ υπολογίζεται η λεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 9:00 στο υποκατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων στη λεωφόρο Κνωσού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,  άγνωστος δράστης εισέβαλε – με την απειλή όπλου –  στο τραπεζικό κατάστημα,  φορώντας σκούρα γυαλιά ηλίου και καπέλο στρατιωτικού τύπου, και κατόρθωσε να αρπάξει από το ταμείο ποσό που υπολογίζεται σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις σε περίπου 10.000 ευρώ.

lhsteia4

Στη συνέχεια διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό των αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.lhsteia1

Η ανακοίνωση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων

Η Τράπεζα Χανίων ανακοινώνει ότι σημειώθηκε ληστεία στο κατάστημά της επί της Λεωφόρου Κνωσσού 212 στο Ηράκλειο, σήμερα στις 9.00 περίπου το πρωί.

Ο ληστής εισήλθε στο κατάστημα ως πελάτης και μόλις έφτασε στο ταμείο προκειμένου να εξυπηρετηθεί, υπό την απειλή όπλου, ανάγκασε τους υπαλλήλους της Τράπεζας, να του παραδώσουν το χρηματικό ποσό που βρισκόταν στο ταμείο. Αμέσως μετά χρησιμοποίησε υπάλληλο της Τράπεζας ως όμηρο, τον οποίο αφού εξήλθε από το κατάστημα, άφησε ελεύθερο, και στη συνέχεια διέφυγε πεζός.lhsteia2

Το ποσό το οποίο εκλάπη ήταν εντός των ασφαλισμένων ορίων του καταστήματος.

Το προσωπικό της Τράπεζας, εφαρμόζοντας τους σχετικούς κανονισμούς και διαδικασίες αντέδρασε ψύχραιμα συμβάλλοντας καθοριστικά στην αποφυγή κλιμάκωσης του επεισοδίου, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την σωματική ακεραιότητα τόσο των ιδίων όσο και των πελατών.

Σημειώνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα των αστυνομικών αρχών για εντοπισμό του δράστη.lhsteia3

Διαφήμιση
Διαφήμιση