HomeΚΡΗΤΗΆμεση αποκατάσταση του οδικού δικτύου

Άμεση αποκατάσταση του οδικού δικτύου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Να αποκατασταθεί άμεσα το επαρχιακό δίκτυο από τις ζημιές που προκάλεσε η πρόσφατη κακοκαιρία, ζητούν οι εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που μετείχαν στη σύσκεψη για την πυροπροστασία στο δήμο Ηρακλείου.

Όπως τονίζει ο επιπυραγός-διοικητής Α’ Πυροσβεστικού Σταθμού Μιχάλης Σελινιωτάκης: «Έχει καταστραφεί το επαρχιακό δίκτυο στα χωριά και αυτό είναι πρόβλημα για μας. Πρέπει να γίνει άμεση επιδιόρθωση του οδικού δικτύου. Το καλοκαίρι προβλέπεται θερμό και δύσκολο διότι αν σταματήσει να βρέχει τα ξερά χόρτα θα είναι 1-1,5 μέτρο, αν δεν σταματήσει να βρέχει πάλι τα ξερά χόρτα θα είναι σ’ αυτό το ύψος αλλά λίγο αργότερα».

Ο δήμος Ηρακλείου κατέγραψε τις επισημάνσεις της Πυροσβεστικής έτσι ώστε να δρομολογηθούν όσο το δυνατόν πιο σύντομα οι προτάσεις αυτές και να αποφύγουμε οποιαδήποτε δυσάρεστη κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη βρίσκονται στην κατοχή της Πυροσβεστικής υδροφόρα και κάθε είδους μηχανήματα έργων για περιπτώσεις ανάγκης.

Όπως αναφέρει ο σύμβουλος πολιτικής προστασίας Δήμου Ηρακλείου Μαρίνος Πατακός «είναι μηχανοκίνητα μέσα, είναι μια υδροφόρα καθώς επίσης και προσωπικό-χειριστές».

Τέλος οι εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής επανέφεραν το θέμα της προμήθειας ενός μικρού πυροσβεστικού οχήματος για το κέντρο της πόλης καθώς σε πολλά σημεία δεν υπάρχει πρόσβαση στα πυροσβεστικά οχήματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση