HomeΚΡΗΤΗΑπό μηδενική βάση οι έρευνες για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη – Γιατί οδηγήθηκε στην αυτοκτονία;

Από μηδενική βάση οι έρευνες για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη – Γιατί οδηγήθηκε στην αυτοκτονία;

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από μηδενική βάση και μετά από εισαγγελική εντολή ξεκινούν οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Βαγγέλης Γιακουμάκης άφησε την τελευταία του πνοή. Μάλιστα, ο κύκλος των ατόμων που θα κληθούν να καταθέσουν θα διευρυνθεί σημαντικά και θα επεκταθεί όχι μόνο στα Ιωάννινα αλλά και στην Κρήτη. Καταθέσεις, για πρώτη ή και συμπληρωματικές θα κληθούν να δώσουν όλοι όσοι εμφανίζονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων με τον ένα ή τον άλλον τρόπο.

Στο πλαίσιο της νέας έρευνας, θα κληθεί να δώσει κατάθεση και ο επικεφαλής του κλιμακίου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που έκανε τη Ένορκη Διοικητική Εξέταση Ανδρέας Αθανασόπουλος, αλλά και ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής  ο οποίος φέρεται να γνώριζε για τα βασανιστήρια που ζούσε ο Βαγγέλης και να μην έκανε τις απαραίτητες κινήσεις.

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές θα αναζητήσουν και όσους επικοινώνησαν τελευταίοι με τον άτυχο 20χρονο, με στόχο να καταλάβουν τι συνέβη εκείνο το μοιραίο μεσημέρι και έκανε τον Βαγγέλη να λυγίσει και να βάλει τέλος στη ζωή του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση