HomeΚΡΗΤΗΑναβιώνει το φρικιαστικό έγκλημα της Γαλιάς – 32χρονος είχε κάψει ζωντανό έναν 35χρονο

Αναβιώνει το φρικιαστικό έγκλημα της Γαλιάς – 32χρονος είχε κάψει ζωντανό έναν 35χρονο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε δεύτερο βαθμό εκδικάζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο του Ηρακλείου το αποτρόπαιο έγκλημα που είχε γίνει τον Απρίλιο του 2008 με θύμα έναν 35χρονο από τη Ρουμανία και δράστη έναν 32χρονο, σήμερα, άνδρα,  στη Γαλιά, για ασήμαντη αφορμή.

Ο 32χρονος, που είχε αποφασίσει να εκδικηθεί τον 35χρονο επειδή, όπως ισχυρίστηκε είχε κλέψει από συγγενικό του πρόσωπο το ποσό των 100 ευρώ, μπήκε στη διάρκεια της νύχτας στο σπίτι του άτυχου άνδρα, ο οποίος δεν αντιλήφθηκε την παρουσία του, καθώς κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρα. Ο 32χρονος, ο οποίος να σημειωθεί ότι πρωτόδικα είχε καταδικαστεί από το ΜΟΔ Λασιθίου σε ισόβια κάθειρξη, περιέλουσε με βενζίνη το κρεβάτι του 35χρονου και διάφορα εύφλεκτα αντικείμενα στο δωμάτιο, αλλά και γενικότερα στο σπίτι και στη συνέχεια έβαλε φωτιά, σπεύδοντας να εξαφανιστεί.

Ο άτυχος Ρουμάνος βρήκε φρικιαστικό θάνατο, αφού μη μπορώντας να αντιδράσει απανθρακώθηκε πλήρως. Το πρώτο δικαστήριο είχε γίνει το Μάρτιο του 2009 και σήμερα στις δικαστικές αίθουσες αναβιώνει, σε δεύτερο βαθμό, το φρικιαστικό έγκλημα που προκάλεσε το κοινό αίσθημα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση