HomeΚΡΗΤΗΠου και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διακοπές ρεύματος για την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. που πρόκειται να εκτελέσει έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

Νομός Ηρακλείου

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου

8:00 – 15:00 Στον οικισμό Πρασσά του Δ.Ηρακλείου και στις περιοχές της οικίας Χειμωνίτη στο Μέσα Καρτερός, της επιχειρήσεως Karavel στην οδό Αγ. Αλεξάνδρου,στο δρόμο προς το Φαράγγι Μέσα Καρτερού,του χοιροστασίου Τρούλη και των γεωτρήσεων Πατεράκη και Πρατσιανάκη.

Στο χωριό Νιπηδιτός του Δ.Μινώα Πεδιάδος.

12:00 – 15:00 Γενικά στο χωριό Ρουσοχώρια του Δ.Μινώα Πεδιάδος.

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου

8:00 – 9:30 Στις Άνω Αρχάνες στις περιοχές, λίγο πριν το γυμνάσιο, στο γυμνάσιο Αρχανών, στο κλειστό γυμναστήριο, στην περιοχή του ελαιουργικού συνεταιρισμού Αρχανών στην περιοχή μετά τις αρχαιότητες στο Βαθύπετρο, των κεραιών τηλεπικοινωνίας Cosmote Αρχανών, της οικίας Γενιατάκη, του ξενοδοχείου Δίας και στην περιοχή Μανίλι.

8:00 – 12:00 Στη λ.Ανδρ.Παπανδρέου από την οδό Λ.Πετράκη έως την οδό Αθ.Διάκου και στην οδό Καστρινάκη Εμμ. από τη λ.Ιωνίας έως τη Λ.Ανδρ.Παπανδρέου.Επίσης στην οδό Σγουρομαλίνης.

8:00 – 13:00 Στις χωριό Ρογδιά, στην Ι.Μ.Σαββαθιανών, στις εγκαταστάσεις των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών στη Ρογδιά, στις περιοχές των χοιροστασίων Παπαδάκη, Κασαπάκη στη Ρογδιά, της οικίας Γαγάνη, των επιχειρήσεων Δαγκωνάκη και Δαμιανάκη, της περιοχής από Ρογδιά προς Αχλάδα, των εγκαταστάσεων του Α/Π Ρόκα και του ελαιουργείου Στριλιγγά καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις, φωτοβολταϊκά πάρκα και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

12:00 – 15:00 Στην περιοχή μετά τη γέφυρα της Παντάνασας, στα αλμυρίκια, στην περιοχή του αρδευτικού Σμαραγδή. Στο βιοτεχνικό πάρκο Ανώπολης, στην περιοχή της επιχειρήσεως Κοπιδάκη & Σια Ο.Ε.

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου

8:00 – 11:00 Στην περιοχή της εκκλησίας του Αγ.Ματθαίου, στις οδούς Μ.Καρδιωτίσσης από την οδό Τομπάζη έως την οδό Σπιναλόγγας.Επίσης στην οδό Σινά.

8:00 – 13:00  Στο Δ.Μαλεβιζίου, στο Γάζι, στις περιοχές της εξόδου του Γαζίου μετά την εκκλησία του Αγ.Νικολάου, στο δρόμο προς Κρουσώνα, στις περιοχές του πτηνοτροφείου Φασουλάκη, των επιχειρήσεων Σηφάκη και Χαλκιαδάκη, και στις περιοχές Καβροχώρι, Άνω και Κάτω Καλέσσα.Στα χωριά Τύλισσος, Γωνιές, Καμαράκι, Αστυράκι, Καμαριώτης, Αηδονοχώρι, Δόξα, Μάραθος και Δαμάστα.Στον Αρόλιθο, στην επιχ.Κουβίδη, στο Βιοτεχνικό πάρκο Τυλίσσου, στ’αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΗ στην Κέρη, στον ΟΤΕ Ίδης . Στις εγκαταστάσεις του Μεσογειακού κέντρου αιμοκάθαρσης και του Ι.Τ.Ε. καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών και χωριών.

12:00 – 15:00 Στο χωριό Θραψανό, στην περιοχή των θερμοκηπίων Δρακάκη και Πλουμάκη Κ.

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου

8:00 – 13:00 Στα χωριά Πενταμόδι, Κιθαρίδα, Σάρχος και Κρουσώνας.Στην εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων τυποποίησης κρεάτων Βαρδαλαχάκη και του Ιππικού κέντρου στο Πενταμόδι καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

8:00 – 14:30 Στις Άνω Αρχάνες στις περιοχές, λίγο πριν το γυμνάσιο, στο γυμνάσιο Αρχανών, στο κλειστό γυμναστήριο, στην περιοχή του ελαιουργικού συνεταιρισμού Αρχανών στην περιοχή μετά τις αρχαιότητες στο Βαθύπετρο, των κεραιών τηλεπικοινωνίας Cosmote Αρχανών, της οικίας Γενιατάκη, του ξενοδοχείου Δίας και στην περιοχή Μανίλι.

8:00 – 15:00 Στην Αλικαρνασσό στις οδούς Μαυσώλου και Αρτεμισίας από την οδό Ηρακλείτου έως         την οδό Μαράκη, Ανθούς από την οδό Παπαοικονόμου έως την οδό Ηροδότου.Επίσης στην οδό Δωδεκανήσου από την οδό Ηρακλείτου έως την οδό Μαράκη Ελ.και στην οδό Μαράκη Ελ.

12:00 – 15:00 Στη Λ.Μενελάου Παρλαμά από τον κόμβο της εθνικής οδού μέχρι την οδό Οδύσσειας.

Νομός Χανίων

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου

8:00 – 11:00 ΑΓ.ΜΑΤΘΑΙΟΣ ( ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΔΕΗ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΟΙΚΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ )

11:00 – 15:00 ΣΤΑΥΡΟΣ (ΑΠΟ ΧΩΡΑΦΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΑΥΡΟ )

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου

8:00 – 15:00 ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ – ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗ, ΤΕΡΖΗΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΝΙΣΣΑΝ

Διαφήμιση
Διαφήμιση