HomeΚΡΗΤΗΈδεσαν και πυροβόλησαν ροντβάιλερ που θήλαζε

Έδεσαν και πυροβόλησαν ροντβάιλερ που θήλαζε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν έχουν τέλος τα κρούσματα βίας κατά των τετράποδων ζώων που συμβαίνουν στην Κρήτη.

Το νέο περιστατικό συνέβη στην περιοχή Μυλωνιανά Χανίων όταν άγνωστοι δράστες έδεσαν και πυροβόλησαν εξ επαφής ένα ροντβάιλερ.

Κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι είναι ευρωπαίοι στην καταγωγή, ενημέρωσαν τον Φιλοζωικό Σύλλογο Χανίων και η πρόεδρος του Αναστασία Μπολάκη πήγε κατευθείαν στο σημείο.

Όπως δήλωσε: «Το νεκρό σκυλί ήταν δεμένο σε ένα αυτοκίνητο και δίπλα του περιφέρονται κουτάβια κλαίγοντας. Ηταν ένα θηλυκό γνήσιο ροντβάιλερ, που θήλαζε τα κουτάβια του και το οποίο το είχαν δέσει στο φορτηγό για να το παρατήσουν εκεί μαζί με τα μικρά του. Το θέαμα ήταν τραγικό με τα κουτάβια να κλαίνε δίπλα από την νεκρή μάνα τους, τα οποία και απομακρύνθηκαν αμέσως από τους ξένους , οι οποίοι και τα περιθάλπουν».

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία όπου πήραν δακτυλικά αποτυπώματα και άλλα χρήσιμα στοιχεία. Επίσης μετέφεραν το νεκρό σκυλί με το περιπολικό στην κτηνιατρική υπηρεσία.

Σύμφωνα με την αστυνομία το σκυλί το είχαν πυροβολήσει εξ επαφής αφού το είχαν πρώτα δέσει με ένα σχοινί μισού μέτρου.

RONT

«Πρόκειται για άλλο ένα στυγερό έγκλημα στα Χανιά με θύμα ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα. Έτσι χωρίς λόγο, χωρίς αιτία, χωρίς αφορμή.

Ας ελπίσουμε, ότι η αστυνομία, που έπραξε άψογα , θα βρει τον ένοχο.

Mακρύς ο κατάλογος καθημερινά των περιστατικών που επειλαμβάνεται ο σύλλογός μας, μακρύς ο κατάλογος ων τραυματισμενων ζώων, των άρρωστων, των παρατημένων ζώων.

Βαρύς και ο δικός μας Γολγοθάς που καλούμαστε μόνοι μας με την πολιτεία απούσα να σηκώσουμε το βάρος αυτό.

Αδυνατούμε να καταλάβουμε γιατί τόσος σαδισμός εις βάρος των ζώων;

Αδυνατούμε να καταλάβουμε γιατί αυτό το μίσος ;

Αδυνατούμε να καταλάβουμε τον σημερινό άνθρωπο, τον σημερινό Έλληνα», τονίζει η κ. Αναστασία Βύσσινου Μπομπολάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση