HomeΚΡΗΤΗΕκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας για τα 40 χρόνια

Εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας για τα 40 χρόνια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο εορτασμός και στην ανατολική Κρήτη της συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια , με το κλίμα να είναι πανηγυρικό σε σχετική εκδήλωση που διοργάνωσαν στο Ηράκλειο η ΝΔ και οι Νομαρχιακές Οργανώσεις Ηρακλείου και Λασιθίου, παρουσία του Ευρωβουλευτού Μανόλη Κεφαλογιάννη, Βουλευτών και γαλάζιων στελεχών του κόμματος.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος έστειλε από το Ηράκλειο μήνυμα ενότητας, αναφερόμενος στα 40 χρόνια ευθύνης και προσφοράς της ΝΔ στον τόπο αλλά και στη μάχη εξόδου από την κρίση που δίνει η κυβέρνηση, προσπάθειες που όπως είπε αποτελούν τον χειρότερο εφιάλτη των πολιτικών αντιπάλων της.

«Αφήνουμε στο χθες τη μιζέρια και τη σύγχυση. Προχωράμε με σταθερά βήματα μπροστά, βάζοντας πάνω απ’ όλα το εθνικό και κοινό καλό», τόνισε ο κ. Παπαμιμίκος.

Ο ίδιος έκανε μια ιστορική διαδρομή από το 1974 έως σήμερα, με τη ΝΔ όπως να αποτελεί όπως τόνισε δύναμη ευθύνης και προσφοράς στον τόπο, σε αντίθεση όπως είπε με τους πολιτικούς αντιπάλους της, οι οποίοι όπως τόνισε επενδύουν στον πόνο του κόσμου.

«Δίνουμε μάχη εναντίον του λαϊκισμού και του εύκολου πολιτικού λόγου που μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα σε περιπέτειες» τόνισε ο Μανόλης Κεφαλογιάννης ο οποίος παράλληλα επανέλαβε ότι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση