HomeΚΡΗΤΗΟ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στο Καστέλι – Στις 16 Δεκεμβρίου οι προσφορές

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στο Καστέλι – Στις 16 Δεκεμβρίου οι προσφορές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετά την ευρεία σύσκεψη που είχε στο Ηράκλειο πήγε στο Καστέλι προκειμένου να συναντηθεί με τον δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος αλλά και τους βουλευτές για το αεροδρόμιο Καστελίου.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης επανέλαβε αυτό που ανέφερε στη σύσκεψη του Ηρακλείου, ότι οι προσφορές για το Καστέλι θ’ ανοίξουν στις 16 Δεκεμβρίου (δείτε εδώ).

Μάλιστα τόνισε πως οι ενδιαφερόμενοι θα αναλάβουν την κατασκευή και την διαχείριση του νέου διεθνούς αεροδρομίου για τα επόμενα 30 χρόνια ενώ αναμένεται να εκπονηθεί μελέτη για τις χρήσεις γης γύρω από τον χώρο του έργου.

228339 228340

Νέα ηγεσία χρειάζεται ο σοσιαλιστικός χώρος

Για την ανάγκη μίας νέας ηγεσίας στο δημοκρατικό σοσιαλιστικό χώρο έκανε λόγο ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στις δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους.

«Δεν πρέπει και δεν μπορεί να τελειώσει έτσι ο δημοκρατικός σοσιαλισμός στη χώρα. Χρειάζεται μία νέα ηγεσία που θα εκφράσει τον χώρο αυτόν απορρίπτοντας την ιδέα για νέα πολωτικά σχήματα», επεσήμανε κατά τις δηλώσεις του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Ηράκλειο, ο κ. Χρυσοχοΐδης είχε συναντήσεις με τη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ αλλά με παλαιά και νέα στελέχη του Κόμματος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση