HomeΚΡΗΤΗΓέφυρα ζωής για τον 46χρονο φίλαθλο – Μεταφέρεται στην Αθήνα – Ξέσπασε ο πατέρας

Γέφυρα ζωής για τον 46χρονο φίλαθλο – Μεταφέρεται στην Αθήνα – Ξέσπασε ο πατέρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Γέφυρα ζωής στήθηκε για τον 46χρονο φίλαθλο που δίνει μάχη για την ζωή του από χθες μετά από επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού.

AERODIAKOMIDH 46XRONOS

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες το απόγευμα από το γήπεδο στο νοσοκομείο καθώς λιποθύμησε στις κερκίδες με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι έχει υποστεί ρήξη ανευρύσματος (δείτε εδώ).

AERODIAKOMIDH FILATHLOY

Σήμερα λίγο πριν τις 11 το πρωί ξεκίνησε η επιχείρηση διακομιδής του 46χρονου με αεροσκάφος C27 από το Βενιζέλειο προς το 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

katsoulis1_552_355Ο πατέρας του 46χρονου ξεσπάει

«Η κατάσταση του γιου μου είναι τραγική» ανέφερε ο πατέρας του 46χρονου φιλάθλου που βρίσκεται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή.

«Αυτό που μας συνέβη θα πρέπει να κινητοποιήσει τους πάντες και κάποιοι επιτέλους να βάλουν μυαλό. Πρέπει ν’ αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά γήπεδα», επεσήμανε σε δηλώσεις του ο πατέρας του 46χρονου ενώ την ίδια ώρα ανέφερε σε δηλώσεις του ότι ο γιος του ήρθε στο Ηράκλειο για να χαρεί το παιχνίδι.

«Ο γιος μου ήρθε στην Κρήτη και το Ηράκλειο για να παρακολουθήσει την ομάδα που αγαπάει και να χαρεί το παιχνίδι. Εμείς σαν οικογένεια έχουμε ιστορία με τον Εθνικό. Τόσο εγώ όσο και οι δύο γιοι μου υπήρξαμε αθλητές στην ομάδα ενώ έχουμε και διοικητική σχέση», υπογράμμισε σχετικά ο πατέρα του 46χρονου.

 

Ένταση στο νοσοκομείο

Ένταση δημιουργήθηκε στο Βενιζέλειο ανάμεσα στους συγγενείς του θύματος και σε φιλάθλους του Ηροδότου.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι φίλαθλοι του Ηροδότου ζήτησαν συγγνώμη από τους συγγενείς του 46χρονου για τα όσα διαδραματίστηκαν χθες κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την οργή και την αγανάκτηση των συγγενών του άτυχου φιλάθλου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα φραστικό επεισόδιο.

EKAB PAGNH

Το χρονικό

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον Ηρόδοτο και τον Εθνικό Πειραιώς.

Ο αγώνας στιγματίστηκε από επεισόδια που διαδραματίστηκαν κατά την διάρκεια του με το αποκορύφωμα να γίνεται στο 85’ όταν οι φίλαθλοι από τις δύο ομάδες πιάστηκαν στα… χέρια.

Ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα την ώρα που ο 46χρονος έπεσε λιπόθυμος στις κερκίδες.

GHPEDO EKAB2

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 46χρονο χωρίς τις αισθήσεις του και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 46χρονος δεν φέρει κάποιο εξωτερικό τραύμα ή κάποιο μώλωπα που σημαίνει ότι δεν χτυπήθηκε από κάποιον.

Ωστόσο, η πίεση που δέχθηκε ήταν τέτοια που λιποθύμησε με τους γιατρούς να του βρίσκουν ανεύρυσμα στον εγκέφαλο που του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία. Οι θεράποντες ιατροί τον υπέβαλαν σε τραχειοτομή προκειμένου να φύγει το αίμα. Παράλληλα όμως πρέπει να γίνει κι εμβολή κάτι που δεν μπορεί να γίνει στο Βενιζέλειο με τους γιατρούς να σκέφτονται σοβαρά το σενάριο να μεταφερθεί στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Ο διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Αντώνης Γρηγοράκης, επικοινώνησε από τη πρώτη στιγμή με τους γιατρούς για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του 47χρονου ενώ κίνησε τις διαδικασίες για να γίνει η αεροδιακομιδή.

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Λίγο πριν τις 11 το Βενιζέλειο νοσοκομείο εξέδωσε νέο ιατρικό ανακοινωθέν:

«Ο ασθενής νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και προγραμματίζεται η αεροδιακομιδή του σήμερα και μάλιστα εντός λίγης ώρας σε Νοσοκομείο των Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονος μεταφέρθηκε εχτές 14/9/2014 και ώρα 17:10 με πλήρη απώλεια συνειδήσεως και σε βαριά γενική κατάσταση στο Γ.Ν. «Βενιζέλειο». Δια του αξονικού τομογράφου διεγνώσθη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία συνεπεία ρήξεως  εγκεφαλικού ανευρύσματος.

Οι παραπάνω διαπιστώσεις προέρχονται από τους Ιατρούς του Βενιζελείου Νοσοκομείου, που έχουν εξετάσει τον πάσχοντα, οι οποίοι επίσης βεβαιώνουν τη μη ύπαρξη εμφανών σωματικών κακώσεων. Εξάλλου σήμερα το πρωί έλαβε εντολή Ιατροδικαστής που εξέτασε τον ασθενή και αναμένεται Ιατροδικαστική Έκθεση».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση