HomeΚΡΗΤΗΟ νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας και η νέα σύσταση των επιτροπών 

Ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας και η νέα σύσταση των επιτροπών 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στις 11:00 το πρωί πραγματοποιήθηκαν οι δημαιρεσίες στο Δήμο Ιεράπετρας για την εκλογή του νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, των επιτροπών και των εκπροσώπων του Δήμου στην ΠΕΔ Κρήτης.

Στην ψηφοφορία εκλογής του νέου προεδρείου, που συγκάλεσε ο Ιωάννης Τζιρβελάκης, ως πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος, ψήφισαν 25 δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ 2 ήταν απόντες. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναδείχθηκε ο  Ιωάννης Τζιρβελάκης από την πλειοψηφία,  αντιπρόεδρος ο Γεώργιος Λιανάκης από τη μείζονα μειοψηφία και γραμματέας ο Μιχάλης Σπυριδάκης από την πλειοψηφία.

Όσον αφορά τη σύσταση των επιτροπών, τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής  από την πλειοψηφία εξελέγησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, Γεώργιος Ασπραδάκης, Γεώργιος Μαστοράκης, Μιχάλης Σπυριδάκης και Χρύσα Χατζημαρκάκη. Ενώ από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης εξελέγησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, Γεώργιος Προϊστάκης και Μιχάλης Μαχαιράς.

Αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής αναδείχθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, Μανώλης Γερακιανάκης, Πέτρος Μαστοράκης, Ανδρέας Παπαδοπετράκης, Μανώλης Βρυγιωνάκης  και Μαρία Κοτσιφάκη.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, τακτικά μέλη από την παράταξη της πλειοψηφίας εξελέγησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, Μάνος Λουτσέτης, Χριστόφορος Σουραβλής, Αργύρης Πανταζής  και  Μαρία Ρουμελιωτάκη – Σκυβάλου. Ενώ από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης οι δημοτικοί σύμβουλοι, Κωνσταντίνος Μπαλοθιάρης και Γεώργιος Κουγιουμτζάκης.

Αναπληρωματικά μέλη για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής αναδείχθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, Μανώλης Γερακιανάκης, Αντώνης Πετράς, Ηλίας Νταραράς, Χαράλαμπος Κορνάρος και Μαρία Κοτσιφάκη.

Τέλος σε ό,τι αφορά τους εκπροσώπους στην ΠΕΔ Κρήτης, από την παράταξη της πλειοψηφίας εξελέγησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, Μανώλης Βρυγιωνάκης, Πέτρος Μαστοράκης, ενώ από την μειοψηφία οι δημοτικοί σύμβουλοι, Γεώργιος Προϊστάκης  και Μιχάλης Μαχαιράς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση