HomeΚΡΗΤΗΕπιθυμία για πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στη Νεάπολη

Επιθυμία για πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στη Νεάπολη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής που δημιούργησαν για ένα απόγευμα τα μέλη του Αθλητικού Ποδηλατικού Ομίλου Νεάπολης έδειξε την ανάγκη που έχουν τόσο τα παιδιά, όσο και οι γονείς τους ώστε να δημιουργηθεί κάτι καλύτερο για την ψυχαγωγία, αλλά και την εκπαίδευσή τους.

Οι γονείς βλέποντας ότι τα παιδιά τους πραγματικά ευχαριστιούνται τη δράση αυτή τόνισαν ότι θα μπορούσε κάλλιστα σε έναν από τους χώρους που υπάρχουν στην πόλη να γίνει κάτι ανάλογο.

Την ιδέα στηρίζει και θα υποστηρίξει με κάθε μέσο και τρόπο και το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα. Μάλιστα δια στόματος του Διοικητή του κ. Γιάννη Παπαλεωνίδα επιβεβαιώθηκε η διάθεση για συνεργασία και σύμπραξη. «Μαζί σας σε ό,τι χρειαστείτε από την τοπική Αστυνομία, σε θέματα εκπαίδευσης και βοήθειας πάντα στη διάθεσή σας», όπως ανέφερε.

Τα λεγόμενά του κατέγραψε η υπεύθυνη του ΑΠΟΝ Γεωργία Πολυχρονάκη και σίγουρα θα τα εντάξει στα πλάνα της Ομάδας των ποδηλατών της περιοχής ώστε να γίνουν επίσημη πρόταση προς τη νέα δημοτική αρχή.

Αν η φωτογραφία είχε φωνή θα ακουγόταν το «Ναι!!!!!», που απάντησαν τα παιδιά στην ερώτηση «Θέλετε πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στη Νεάπολη;».

anatolh.com, ΘΑΝΟΣ Κ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση