HomeΕΛΛΑΔΑΣΥΡΙΖΑ: Δημιουργία κλίματος τεχνητής έντασης από τη ΝΔ -Δεν ξεγελάνε κανέναν

ΣΥΡΙΖΑ: Δημιουργία κλίματος τεχνητής έντασης από τη ΝΔ -Δεν ξεγελάνε κανέναν

Μετά την απαγόρευση της συγκέντρωσης στα Εξάρχεια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τη δημιουργία τεχνητού κλίματος έντασης από τη Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την απαγόρευση της συγκέντρωσης της ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια.

«Η ΝΔ και ο πρόεδρός της, Κυριάκος Μητσοτάκης, επιχειρούσαν τις προηγούμενες μέρες να πείσουν ότι δεν έχουν σχέση με την συγκέντρωση της ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια. Σήμερα, και λίγα μόλις λεπτά μετά την απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής για την απαγόρευση της συγκέντρωσης, με ανακοίνωσή της, η ΝΔ επιβεβαιώνει ποιος ήταν ο εμπνευστής και διοργανωτής της προβοκάτσιας», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Αυτό το ξέραμε και δεν μας εκπλήσσει. Όμως, το να μιλά για αυταρχισμό η πολιτική δύναμη που είχε διαλύσει βιαίως δεκάδες ειρηνικές συγκεντρώσεις πολιτών, είχε χρησιμοποιήσει άσκοπα τόνους χημικών και λειτουργεί ως πλυντήριο της Χρυσής Αυγής, ξεπερνάει ακόμη και το δικό της όριο αυτοεξευτελισμού. Για να μη μιλήσουμε για την παραπομπή σε “άλλες εποχές”, όταν αυτή γίνεται από το κόμμα των κ. Βορίδη και Γεωργιάδη», προσθέτει.

«Η δημιουργία κλίματος τεχνητής έντασης, ο καιροσκοπισμός και τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα δεν ξεγελάνε κανέναν», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση