HomeHL-9Ένας ολόκληρος χειμώνας δεν ήταν αρκετός…

Ένας ολόκληρος χειμώνας δεν ήταν αρκετός…

Αναποδογυρισμένα καφάσια προειδοποιούν τους οδηγούς για τον κίνδυνο στον δρόμο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον … ατελείωτο φαίνεται πως έχει το έργο αποκατάστασης του οδοστρώματος στην παραλιακή της περιοχής Κοκκίνη Χάνι και μάλιστα λίγο πριν από την έναρξη της τουριστικής σαιζόν.

Το έργο συνεχιζόταν για μήνες, όλη τη διάρκεια του χειμώνα και η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η περιοχή είναι εκείνη ενός εργοταξίου και μάλιστα εγκαταλελειμμένου, αφού το σκάψιμο ολοκληρώθηκε, οι τρύπες σκεπάστηκαν πρόχειρα με χαλίκι και με περισσή «επιμέλεια» …  αφέθηκε στην τύχη του!

Ο εκσκαφέας μοιάζει ακινητοποιημένος ενώ τα προστατευτικά δίχτυα έχουν κουρελιαστεί από τον αέρα και την απραγία εξακολουθώντας να εμποδίζουν την πρόσβαση στους οδηγούς, οι οποίοι ούτως ή άλλως λόγω της κατάστασης στην οποία έχει μείνει το έργο με τις τρύπες που άνοιξαν οι εργάτες πρόχειρα κλεισμένες, αποφεύγουν το σημείο.

Και δεν είναι μόνο αυτό το τρωτό που παρατηρεί κανείς, κοιτάζοντας απλά και μόνο τις φωτογραφίες από το σημείο…

Επιστρατεύτηκαν καφάσια, πιθανότατα από τους περιοίκους τα οποία τοποθετήθηκαν εν είδει προειδοποιητικής σήμανσης πάνω στα ξύλα και τις σιδερόβεργες που εξέχουν από το οδόστρωμα στη μέση του δρόμου για να αποφευχθούν τα χειρότερα!

Άραγε νοιάζεται κανείς γι’ αυτό το έργο;

Διαφήμιση
Διαφήμιση