HomeHL-SportsΠανιώνιος – Ατρόμητος 2-1

Πανιώνιος – Ατρόμητος 2-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ακόμα μία νίκη που τον εδραιώνει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League πανηγύρισε ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε στη Νέα Σμύρνη 2-1 του Ατρόμητου, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής. Τα γκολ των «κυανέρυθρων» σημείωσαν οι Μασούρας (26′) και Μπεν (52′), ενώ για τον Ατρόμητο μείωσε στο 66′ ο Ντιγκινί.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε πιο δυνατά στο ματς και είχε δοκάρι στο 19’ με την προβολή του Γεσίλ, μετά τη σέντρα του Μασούντ. Το 1-0 δεν άργησε να έρθει. Στο 26΄, μετά από κόρνερ του Μασούντ, η μπάλα έφτασε στον Μασούρα που με σουτ σημείωσε το 1-0.

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή στο 43΄, όταν ο Γιαννιώτης απέκρουσε την κεφαλιά του Λε Ταλέκ.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος πέτυχε ακόμα ένα γκολ και έβαλε τις βάσεις για την τελική επικράτηση. Στο 52΄ ο Μπεν δέχθηκε την κάθετη μεταβίβαση από το Μασούντ και με σουτ σημείωσε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 66΄ σε 2-1 με δυνατό σουτ του Ντιγκινί από κεφαλιά πάσα του Λε Ταλέκ, όμως δεν βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν.

Στο 72΄ καλό σουτ του Σιώπη έδιωξε σε κόρνερ ο Γκορμπούνοφ, όπως έκανε και στο 85΄ όταν ο Μασούντ προσπάθησε να τον «κρεμάσει» με εξαιρετικό μακρινό σουτ από την σέντρα του γηπέδου. Έτσι, το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Γκολ:
26′ Μασούρας, 52′ Μπεν – 66′ Ντιγκινί

Κίτρινες κάρτες:
Ταπόκο – Παντελιάδης, Ντάουντα

Πανιώνιος:
Γιαννιώτης, Τασουλής, Β. Βλάχος, Ρισβάνης, Γκιοατά, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (75′ Σαββίδης), Γεσίλ (67′ Λάμπρου), Μασούντ, Μπεν (83′ Ταπόκο).

Ατρόμητος:
Γκορμπούνοφ, Παντελιάδης, Μπάγκα (59′ Τόνσο), Φυτανίδης, Ούμπιδες, Λε Ταλέκ, Ντιγκινί, Κιβρακίδης, Κυριακίδης (67′ Πλατέλλας), Μανιάτης (84′ Ντάουντα), Λαζαρίδης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση