Μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να δοθεί σε χρήση ο ξενώνας για τους συνοδούς των ασθενών στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, στο πλαίσιο μιας αξιόλογης πρωτοβουλίας που έλαβε ο Σύλλογος Εργαζομένων στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Οι εργασίες αναπαλαίωσης και διαμόρφωσης του κτιρίου έχουν ήδη ξεκινήσει και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του συλλόγου στα μέσα του καλοκαιριού ο ξενώνας θα είναι έτοιμος να ανοίξει τις πύλες του.

Σε σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του Συλλόγου που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του αναφέρονται τα εξής:

«Στις 5 Σεπτεμβρίου 2016 ο Σύλλογος Εργαζομένων διοργάνωσε μια θεατρική παράσταση στο Κηποθέατρο, με στόχο η βραδιά εκείνη να αποτελέσει την αρχή και τη δέσμευση για την υλοποίηση ενός έργου, που τόσο πολύ είχε ανάγκη το Νοσοκομείο και κυρίως οι άνθρωποι που κάνουν χρήση των υπηρεσιών του.

Η ανταπόκριση όλου του προσωπικού, των φίλων και των γνωστών ήταν το λιγότερο συγκινητική, δίνοντας δύναμη σε όλους μας να προσπαθήσουμε όσο περισσότερο γίνεται, για να μην μείνει για μια ακόμη φορά το συγκεκριμένο έργο στα χαρτιά.

Ο Σύλλογος λοιπόν απο κεί και πέρα έχει έρθει σε επαφή με πολλούς φορείς, αναδεικνύωντας την όλη προσπάθεια και αποσκοπώντας στην οικονομική τους βοήθεια, η οποία κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση του έργου.

Ταυτόχρονα ζητήθηκε και η δέσμευση της Διοίκησης, οτι θα συμβάλει στην όλη προσπάθεια, η οποία προς τιμήν της από την πρώτη στιγμή στάθηκε αρωγός στις ενέργειες μας.

Έτσι φτάσαμε σήμερα, 6 μήνες μετά, με χαρά και υπερηφάνεια να σας ανακοινώνουμε οτι το έργο αυτό επιτέλους θα πραγματοποιηθεί.

Με την υποστήριξη λοιπόν της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, η οποία έχει αναλάβει ένα μεγάλο μέρος του κόστους, οι εργασίες αναπαλαίωσης, συντήρησης και διαμόρφωσης έχουν ξεκινήσει και ελπίζουμε, βάσει και των απρόβλεπτων παραγόντων, εντός του καλοκαιριού να είμαστε σε θέση να καμαρώνουμε όλοι μαζί γι’ αυτό που πετύχαμε.

Έναν φιλόξενο χώρο για τους ανθρώπους που η μοίρα τους οδήγησε μακρυά απο τα σπίτια τους, για να σταθούν στο πλευρό των δικών τους ανθρώπων, προσφέροντας τους εκτός από τις ιατρονοσηλευτικές μας υπηρεσίες και  έναν χώρο να αναπαύονται, να ηρεμούν και να φροντίζουν την ατομική τους υγιεινή».

Διαφήμιση
Διαφήμιση