HomeHL-SportsΑστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 1 -1

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 1 -1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν στην Τρίπολη Αστέρας και ΠΑΣ Γιάννινα σε παιχνίδι για την 25η αγωνιστική της Super League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 27’ με τον Ζάιρο και για τους Αρκάδες ισοφάρισε στο 70’ ο Μανιάς.

Οι γηπεδούχοι έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουν στο ξεκίνημα του αγώνα. Στο 3΄ ο Πασχαλάκης έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ το σουτ του Καλτσά, ενώ στο 14΄ από το σουτ του Μανιά ο γκολκίπερ του ΠΑΣ δεν αιφνιδιάστηκε κι απομάκρυνε πάνω στον Μάσα η κεφαλιά του οποίου από πολύ κοντά δεν είχε δύναμη.

Τελικά ο ΠΑΣ άνοιξε το σκοτ. Στο 27΄, μετά από προσπάθεια του Κόντε στη μεγάλη περιοχή και ασίστ στον Ζάιρο, ο Βραζιλιάνος άνοιξε το σκορ. Ο Αστέρας μετά το γκολ έφτασε άλλες δύο φορές κοντά στην ισοφάριση μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, αλλά και πάλι ο Πασχαλάκης είπε «όχι» στους Μανιά και Μάσα.

Στο 58’ από τη σέντρα του Τσουκαλά ο Ιωαννίδης έπιασε την κεφαλιά κι έστειλε τη μπάλα άουτ, όμως στο 70’ ο Μανιάς οποίος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Γκολ:
70′ Μανιάς – 27′ Ζάιρο

Κίτρινες κάρτες:
Γκαϊντούτσικ – Λίλα, Μπουκουβάλας, Ακόστα, Μπέριος, Ζάιρο

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης):
Ντοναρούμα, Γκαϊντούτσικ (54′ Κώτσιρας), Μπέρτος, Σελίν, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Χαμντανί, Καλτσάς (39′ Ιωαννίδης), Φαρίνια, Μάσα (78′ Κυριακόπουλος), Μανιάς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):
Πασχαλάκης, Μπέριος, Λίλα, Μπουκουβάλας (90′ Καρανίκας), Γιάκος, Μιχαήλ, Ναδάλες (82′ Κοροβέσης), Τζημόπουλος, Ακόστα, Ζάιρο, Κόντε (66′ Κοζορώνης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση