HomeHL-SportsΑτρόμητος – Ηρακλής 1-0

Ατρόμητος – Ηρακλής 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με γκολ του Βασιλείου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Ηρακλή στο Περιστέρι στο παιχνίδι για την 23η αγωνιστική της Super League. Ο σκόρερ είχε περάσει στο γήπεδο στο 86’ στη θέση του Ντάουντα.

Ο Ατρόμητος έλεγξε το ρυθμό και απείλησε πρώτος με κεφαλιά του Φυτανίδη στο 5’ και σουτ του Πλατέλλα στο 9’. Ο Ηρακλής ισορρόπησε και απάντησε στο 36’ με τον Κούρο να σουτάρει και να σημαδεύει το δοκάρι του Γκορμπούνοφ. Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, στο 43’, ο Πασάς με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, οι Περιστεριώτες έψαξαν το γκολ και δημιούργησαν καλές ευκαιρίες με τους Μανιάτη (53’) και Πλατέλλα (61’). Ο τελευταίος στο 75’ απείλησε εκ νέου την εστία του Γιαννίκογλου, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Έλληνας κίπερ σταμάτησε τον Λε Ταλέκ και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Τελικά το γκολ ήρθε στις καθυστερήσεις. Στο πρώτο λεπτό ο Πλατέλλας έφυγε στην κόντρα, πάτησε περιοχή από δεξιά και γύρισε τη μπάλα στον επερχόμενο Βασιλείου, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση χάρισε τη νίκη στον Ατρόμητο.

Γκολ:
90′ +1′ Βασιλείου

Κίτρινες κάρτες:
Κατράνης, Ζησόπουλος – Περόνε

Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο):
Γκορμπούνοφ, Κατράνης, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Μανιάτης, Ούμπιδες, Λημνιός (61′ Ντιγκινί), Πλατέλλας, Τόνσο (71′ Λε Ταλέκ), Ντάουντα (86′ Βασιλείου).

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης):
Γιαννίκογλου, Κούρος, Αργυρόπουλος, Τζανετόπουλος, Ρούσσος, Ιντζόγλου, Δώνης, Λεοζίνιο, Πασάς (59′ Γροντής), Μοντέιρο (79′ Σαραμαντάς), Περόνε (90′ Μπαστακός).

Διαφήμιση
Διαφήμιση