HomeHL-9Άλλαξαν οι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Αγίου Νικολάου

Άλλαξαν οι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Αγίου Νικολάου

Εξήρε το έργο των απερχόμενων ο Αντώνης Ζερβός σε σημερινή συνάντηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Πιστοί στο ραντεβού» της Δευτέρας απερχόμενοι και νυν αντιδήμαρχοι, συναντήθηκαν στο γραφείο του δημάρχου Αγίου Νικολάου, προκειμένου να συζητήσουν τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον δήμο καθώς και τις δράσεις που αναλήφθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα από τους ίδιους, προκειμένου να υπάρξει μια πληρέστερη ενημέρωση στην νέα δημοτική ομάδα που αναλαμβάνει να διαχειριστεί τα θέματα του τόπου από την 1η Μαρτίου τρέχοντος έτους.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, σε δηλώσεις του, εξαίροντας την συνεργασία που είχε το διάστημα που διέρρευσε με την παρούσα δημοτική  ομάδα, τόνισε ότι ο καθένας από το δικό του μετερίζι, άλλοτε λίγο-άλλοτε περισσότερο συνέβαλλε ώστε ν΄αντιμετωπιστούν  ζητήματα που ανέκυψαν σ΄ένα πραγματικά κρίσιμο για την χώρα μας χρονικό διάστημα.

Ωστόσο και σε τοπικό επίπεδο οι αντιδήμαρχοι που ορίστηκαν την πρώτη δημοτική περίοδο -είπε-  με τις  ενέργειες και τις δράσεις που μέχρι σήμερα ανέλαβαν,  δίνουν το έναυσμα  ώστε να υπάρξει συνέχεια και ακόμα μεγαλύτερη προγραμματισμένη  δράση για τους νέους που αναλαμβάνουν.

Ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, ευχαρίστησε τους απερχόμενους αντιδημάρχους, τονίζοντας ότι ευελπιστεί-όπως και οι ίδιοι εξ΄άλλου δήλωσαν-να είναι παρόντες και στην παρούσα δημοτική περίοδο, ώστε  συντεταγμένα ν΄ ολοκληρωθεί η θητεία  και  στο τέλος να ζητηθεί η αξιολόγηση της από την κοινωνία του  Δήμου Αγίου Νικολάου, η οποία θα πρέπει να είναι επιτυχής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση