HomeHL-9Συνάντηση ενημέρωσης για την εκχώρηση του αεροδρομίου Χανίων

Συνάντηση ενημέρωσης για την εκχώρηση του αεροδρομίου Χανίων

Το απόγευμα στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση ενημέρωσης διοργανώνουν για άλλη μια φορά σήμερα τα μέλη της “Ανοιχτής Πρωτοβουλίας Πολιτών ενάντια στην εκχώρηση του αεροδρομίου Χανίων”.

Η συνάντηση πραγματοποιείται σήμερα στις 7.30 το απόγευμα στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου στα Χανιά.

Σε ανακοίνωση τους επισημαίνουν:

“Δυστυχώς ακόμα και τώρα λίγο πριν το τέλος της κατοχικής παραχώρησης του αεροδρομίου ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων ενδιαφέρεται για την τήρηση των συμφωνιών και ας είναι κατάφωρα επιζήμιες για την χώρα μας και ειδικά για την Δυτική Κρήτη.

Καλούνται όλοι οι πολίτες στο Κ.Α.Μ. (Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, στο παλιό λιμάνι Χανίων) την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στις 19:30, να ενημερωθούν για τις δράσεις και τις επόμενες κινήσεις ενάντια στο ξεπούλημα ενός βασικότατου τομέα της οικονομικής ζωής του τόπου μας.

Ομιλητές θα είναι οι Ευρωβουλευτές Σοφία Σακοράφα, Νότης Μαριάς και Νίκος Χουντής.

Ζητούμενο η παραμονή του αεροδρομίου Δυτικής Κρήτης «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» και των υπολοίπων 13 περιφερειακών αεροδρομίων στα χέρια του Ελληνικού λαού με την παράλληλη αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό τους διαμέσου ενός Ενιαίου Φορέα Διαχείρισης Αερολιμένων όπου τα κέρδη τους θα επανεπενδύονται για την καλύτερη προσβασιμότητα των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση