HomeΣΠΟΡΕργοτέλης Ιωνικός 2-1

Εργοτέλης Ιωνικός 2-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Ηρακλειώτες κέρδισαν 2-1 τον Ιωνικό και τον έπιασαν στην κορυφή του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Ο Εργοτέλης ήταν ο μεγάλος νικητής στο κυριακάτικο  ντέρμπι του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας με 2-1 του Ιωνικού στο Παγκρήτιο για την 20ή αγωνιστική.

Οι δύο ομάδες, λοιπόν, μοιράζονται την κορυφή με 36 βαθμούς, αν και οι Νικαιώτες υπερτερούν στην ισοβαθμία από τη στιγμή που είχαν επικρατήσει με 2-0 στο ματς του πρώτου γύρου.

Επί κρητικού εδάφους, λοιπόν, οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί από το ξεκίνημα του αγώνα και στο 9′ ο Παναγόπουλος έδιωξε σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Βελλίνη από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στο 40′ ο γκολκίπερ του Ιωνικού έδειξε τα αντανακλαστικά του σε δύο χρόνους, σταματώντας αρχικά το κοντινό σουτ του Βελλίνη και αποκρούοντας εν συνεχεία την κεφαλιά του Κατσικοκέρη, για να μείνει το 0-0 μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Κατσικοκέρης με κεφαλιά στο 75ο λεπτό αξιοποίησε τη σέντρα του Λεάλ και άνοιξε το σκορ, για να βρει και πάλι δίχτυα δύο λεπτά αργότερα με πλασέ και αφού πρώτα ο Παναγόπουλος είχε αποκρούσει σουτ του Λεάλ.

Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο από το να μειώσουν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραλή στο 90′.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Παπαπαναγιώτου, Μπάτζιος, Ρουσάκης (60′ Καϊμακαμούδης), Μισέλ, Σερτζίνιο (89′ Βογιατζής), Κατσικοκέρης, Λεάλ, Βελλίνης (79′ Γκοτσούλιας).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Παναγόπουλος, Παντελίδης, Μαρής, Μεϊμάρογλου, Μάνιας (46′ Ζαφειρίδης), Ασάνοβιτς (58′ Σαπαλίδης), Αργυρίου, Πέεφ, Σιμιτσής (79′ Καραλής), Κρητικός, Καμαρά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση