HomeHL-SportsΆλλοι δύο στον Εργοτέλη

Άλλοι δύο στον Εργοτέλη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τους Παπαπαναγιώτου και Μπρατσιάνι

Τι δήλωσαν οι παίκτες

Συνεχίζει να ενισχύεται ο Εργοτέλης.

Η ομάδα του Ηρακλείου ανακοίνωσαν την απόκτηση άλλων δύο ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα των Γιώργου Παπαπαναγιώτου  και Αλέξανδρου Μπρατσιάνι.

Ο πρώτος αποδεικνύει ότι οι Κρητικοί επιμένουν… τρικαλινά, καθώς είναι ο 4ος παίκτης του ΑΟΤ που αποκτάται στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, μετά τους Νιάρο, Νικολακάκη και Μίνγκα.

Όσον αφορά τον Μπρατσιάνι, αγωνιζόταν μέχρι τώρα στην Καβάλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι πρώτες δηλώσεις των δύο παικτών:

«Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την συμφωνία συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Παπαπαναγιώτου και Αλέξανδρο Μπρατσιάνι.

Έπειτα από τη συμφωνία με τον Πρόεδρο του Εργοτέλη, Γιώργο Βρέντζο, οι δυο νεαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές δήλωσαν:

Γιώργος Παπαπαναγιώτου:

“Γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα έρχομαι. Ο Εργοτέλης είναι μια ιστορική ομάδα και όλοι μαζί θα κάνουμε το καλύτερο για να πετύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο.Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όμως πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας γι’ αυτό και αποφάσισα να έρθω.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο για το ενδιαφέρον του, καθώς η προσέγγιση του έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου”.

Αλέξανδρος Μπρατσιάνι:

“Έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα όπως ο Εργοτέλης και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό.Δεν αξίζει στην ομάδα να βρίσκεται σε αυτήν την κατηγορία και πρέπει να προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και να ανεβάσουμε την ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες”.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση