HomeΚΡΗΤΗΕπιτυχημένη εκδήλωση για την Σύγχρονη γυναίκα

Επιτυχημένη εκδήλωση για την Σύγχρονη γυναίκα

Απο τη ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου η εκδήλωση-εσπερίδα της ΝΟΔΕ Ηρακλείου με θέμα «Σύγχρονη Γυναίκα – Πολλαπλοί Ρόλοι και Συντροφική Βία» στον συνεδριακό χώρο «BRILLANT» του Lato Boutique Hotel.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πλήθος κόσμου, όπως επίσης μέλη του κόμματος και στελέχη της ΝΟΔΕ Ηρακλείου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της κ. Αθηνάς Σπανάκη–Κοχιαδάκη, Υπεύθυνη Περιφέρειας Κρήτης της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ η οποία τόνισε τον ενεργό ρόλο της ΝΔ και της ΝΟΔΕ Ηρακλείου αναφορικά με τα μεγάλα κοινωνικά ζητήματα. «Η ΝΟΔΕ σ΄ αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τον τόπο, δεσμεύεται με κάθε δυνατό τρόπο να είναι κοντά σε κάθε παιδί, σε κάθε γυναίκα, σε κάθε οικογένεια στηρίζοντας έμπρακτα τον θεσμό της οικογένειας».

ekdilosi_node_irakliou_16-01_3

Βασικές ομιλήτριες της εσπερίδας ήταν οι Δρ. Γεωργία Σ. Τζαμαλούκα, Κοινωνική Ψυχολόγος –Επιστημονική Συνεργάτης των ΤΕΙ Αθηνών και Κρήτης, και η Δρ. Νικολέτα Ράτσικα, Καθηγήτρια Εφαρμογών του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωση ςτιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στην κ. Μαίρη Παχιαδάκη, Πρόεδρο του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηράκλειου για την πολυετή κοινωνική της προσφορά.

ekdilosi_node_irakliou_16-01_4

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Καλλέργος Βουλγαράκης σε δήλωσή του ανέφερε: «Η ΝΔ μέσα από ανάλογες δράσεις έχει στηρίξει και συνεχίζει να στηρίζει κάθε κοινωνική ομάδα που το έχει ανάγκη. Έτσι και τώρα στεκόμαστε δίπλα στην οικογένεια και την γυναίκα καταδικάζοντας κάθε μορφή ενδοοικογενειακής και έμφυλης  βίας».

Σε χαιρετισμό που απέστειλε ο Γραμματέας Π.Ε. κ. Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε: «Η Νέα Δημοκρατία χαράσσει πολιτικές που στοχεύουν στην ισχυροποίηση των γυναικών μέσα στο οικογενειακό, εργασιακό και ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον, αναπτύσσοντας συνεργασίες με φορείς (ιδιωτικούς και δημόσιους), την κοινωνία πολιτών και με το ευρύτερο γυναικείο κίνημα. Ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή των γυναικών στα κοινά και εισαγάγουμε τη διάσταση του φύλου στις κυρίαρχες εθνικές πολιτικές προτεραιότητες».

ekdilosi_node_irakliou_16-01_1

Την εσπερίδα συντόνισε η κ.Άννα Μανιαδάκη, Κοινωνική Λειτουργός και Υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστήμιου Κρήτης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση