HomeHL-SportsΟΦΗ Πανσερραϊκός 2-0

ΟΦΗ Πανσερραϊκός 2-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πέμπτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής πέτυχε την Κυριακή ο ΟΦΗ, επικρατώντας με 2-0 του Πανσερραϊκού για την 9η αγωνιστική.

Στον δύσκολο αγωνιστικό χώρο του «Γεντί Κουλέ», ένεκα πάγου και βροχής, οι Κρητικοί ήταν σαφώς ανώτεροι, αν και… έβγαλαν την ψυχή των οπαδών τους μέχρι να φτάσουν στο τρίποντο, αφού σπατάλησαν ουκ ολίγες ευκαιρίες και αναμφίβολα έπαιξαν με τη φωτιά.

Εντέλει, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια δεν κάηκε και με 17 βαθμούς ανέβηκε στην 4η θέση προσπερνώντας τον Αγροτικό Αστέρα, με τα «λιοντάρια» από την πλευρά τους να μένουν στους 13 και στην 7η θέση.

Κυρίαρχος από την αρχή και γρήγορο γκολ…

Στο πρώτο ημίχρονο οι Ηρακλειώτες μπήκαν αποφασισμένοι να φτάσουν σε ένα γρήγορο γκολ για να απαλλαγούν από το άγχος και τα κατάφεραν, καθώς στο 5ο λεπτό ο Βουό με πλασέ αξιοποίησε τη σέντρα του Κοιλιάρα και άνοιξε το σκορ.

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι ζήτησαν και ένα δεύτερο τέρμα, όμως δεν ήταν διόλου αποτελεσματικοί στην τελική ενέργεια και κάπου εκεί άρχισε να… χτυπά το καμπανάκι μήπως και εφαρμοστεί ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου.

Ο Κανούλας στο 33′ πήγε να τον επαληθεύσει αλλά δεν επωφελήθηκε από καίρια θέση, ο Μιλοσάβλιεφ στο 40′ έγραψε το όνομά του στον κατάλογο με τους παίκτες του ΟΦΗ που έχαναν τα άχαστα και κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους «ασπρόμαυρους» μπροστά στο σκορ.

Έβαλε το δύσκολο ο Χαντί…

Στην επανάληψη η ομάδα του Νιόπλια συνέχισε να κυριαρχεί, συνέχισε όμως και να μην αξιοποιεί τις πολύ σημαντικές ευκαιρίες που δημιουργούσε.

Ωστόσο, οι Σερραίοι δεν ήταν σε καλή κατάσταση, δεν μπορούσαν να φανούν απειλητικοί για τα καρέ του Δερμιτζάκη και τελικά στο 78′ ήταν ο Χαντί εκείνος που είπε να βάλει τέρμα στην αγωνία των οπαδών του ΟΦΗ.

Μάλιστα, ο έμπειρος άσος βρήκε δίχτυα με δύσκολη κεφαλιά, για να αποδειχθεί ότι στο ποδόσφαιρο όλα τα γκολ μπαίνουν και όλα χάνονται.

Εντέλει, οι Κρητικοί πήραν την πολύτιμη νίκη, για να δείξουν και πάλι ότι στο «σπίτι» τους είναι πάντα πολύ δυνατοί.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γκάμαρης του Συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τον Μπούξμπαουμ του Συνέσμου Ανατολικής Αττικής και τον Δουλγεράκη από τον ίδιο Σύνδεσμο.

Κίτρινες: 59′ Νάστος, 60′ Κώτσιος – 22′ Λάντο, 41′ Παπατζίκος, 62′ Τσελεπίδης.

Κόκκινες: 90’+3 Κώτσιος.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Μίκιτς, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Κώτσιος, Νάστος, Μητρόπουλος (72′ Χίσι), Χαντί (81′ Μάνος), Μιλοσάβλιεφ (70′ Όγκμποε), Ράντι, Βουό.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκας, Παπατζίκος, Στέβιτς, Λάντο (83′ Παναγιωτίδης), Καψάλης, Ρούτσης (83′ Κτιστόπουλος), Τσιμίκας (67′ Χατζηδημητρίου), Κάκκο, Τσούτσης, Βοσκόπουλος, Μαφουτά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση