HomeHL-LifestyleΟ Κώστας Σόμμερ μιλά για τη γνωριμία του με τον Μπραντ Πιτ

Ο Κώστας Σόμμερ μιλά για τη γνωριμία του με τον Μπραντ Πιτ

«Κοιταζόμασταν στα μάτια και ήρθε και μου μίλησε»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τη γνωριμία του με τον Μπραντ Πιτ και την προσπάθεια για καριέρα στο εξωτερικό μίλησε ο Κώστας Σόμμερ.

Μιλώντας στην εφημερίδα Αγορά και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Σόμμερ, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την γνωριμία του με τον Μπραντ Πιτ.

Σε ενόχλησαν κάποια καυστικά σχόλια για τη διεθνή σου καριέρα;

Όχι, καθόλου. Ενοχλούμαι, όμως, για τους συναδέλφους που κάνουν μια προσπάθεια στο εξωτερικό και γράφουν διάφορα γι’ αυτούς. Πολλοί ήταν οι Έλληνες ηθοποιοί που τα παράτησαν στο Λος Άντζελες με τον φόβο μήπως τους κράξουν τα μέσα στη χώρα μας. Αν, δηλαδή, η Όπρα έκανε πρόταση σε έναν Έλληνα δημοσιογράφο να πάει στην Αμερική και να δουλέψει μαζί της, δεν θα το έκανε; Θα το έκανε τρέχοντας. Με την ίδια ακριβώς λογική το κάνουν, λοιπόν, και οι ηθοποιοί μας. Το θέμα είναι ποιος έχει τα κότσια να το παλέψει στο εξωτερικό.

Από αυτά τα μεγάλα ονόματα που γνώρισες στο Λος Άντζελες ποιο σου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις;

Ως άνθρωπος, προσωπικότητα και αύρα, ο Μπραντ Πιτ. Ήταν να συνεργαστούμε μαζί σε ένα project, το οποίο τελικά δεν έγινε ποτέ. Βρεθήκαμε ένα βράδυ σε ένα πάρτι και περίμενα υπομονετικά μέχρι να μας συστήσουν. Κοιταζόμασταν στα μάτια και ήρθε να μου μιλήσει από μόνος του, λέγοντάς μου: «Εσύ είσαι αυτός ο Έλληνας που θα παίξουμε μαζί;». Είναι παιδαράς κι έχει εκτόπισμα μεγάλο.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση