HomeΕΛΛΑΔΑΟ Ζαχαριάδης αποδοκιμάζει Παρασκευόπουλο-Τσιρώνη για τη σημαία

Ο Ζαχαριάδης αποδοκιμάζει Παρασκευόπουλο-Τσιρώνη για τη σημαία

Διευθυντής ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαφή αποδοκιμασία για τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Ν. Παρασκευόπουλου αλλά και του υφυπουργού Γ. Τσιρώνη για την σημαία επεφύλαξε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Ζαχαριάδης.

Μιλώντας στον action fm 104,6 ο Κώστας Ζαχαριάδης επεσήμανε πως πρόκειται για προσωπικές θεωρήσεις και πως έχουμε «σοβαρότερα προβλήματα να λύσουμε».

Οπως είπε μάλιστα «δεν κάνω κανέναν διαχωρισμό. Οι σημαίες, είτε τις αγοράζουμε είτε είναι σύμβολα που είναι σε δημόσια κτίρια, είτε είναι φωτογραφία ή μία ανάρτηση σε έναν υπολογιστή, είναι σύμβολα τα οποία συμπυκνώνουν αγώνες, αναζητήσεις και διεκδικήσεις λαών».

Ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ συμπλήρωσε μάλιστα πως «για να μπορέσουν οι σημαίες να πάρουν αυτή τη μορφή, κάποιοι λαοί αγωνίστηκαν – για παράδειγμα ο δικός μας ο λαός. Υπήρξαν φάσεις στη σύγχρονη νεοελληνική ιστορία που κάποιοι αυτή τη σημαία τη λέρωσαν και την αμαύρωσαν, κι αναφέρομαι στην επταετία της Χούντας που βάλανε το πουλί στη σημαία, θυμίζω την περίοδο της κατοχής και τους αγώνες του ελληνικού λαού ώστε να μπορέσει να φύγει η σβάστικα από την Ακρόπολη και ν’ ανέβει ξανά η γαλανόλευκη».

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση