HomeHL-9Διπλή σύλληψη για παράνομο κυνήγι

Διπλή σύλληψη για παράνομο κυνήγι

Άμεση κινητοποίηση από τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άμεση ήταν η αντίδραση των Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων Χανίων, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της χθεσινής τους περιπολίας στην περιοχή του Μελιδονίου στο Δήμο Αποκόρωνα, δέχθηκαν τηλεφωνική καταγγελία για παράνομο κυνήγι στη θέση Κλίμα του δημοτικού διαμερίσματος Αλικάμπου. Φθάνοντας στο σημείο που τους είχε υποδειχθεί οι θηροφύλακες άκουσαν πυροβολισμούς και εντόπισαν ένα αυτοκίνητο να κινείται στην ορεινή περιοχή.

Αφού το πλησίασαν και το παρακολούθησαν διαπίστωσαν ότι οι επιβαίνοντες λαθροθήρευαν και προέβησαν στη σύλληψη 2 ατόμων, τα οποία μάλιστα επιχείρησαν αρχικά να διαφύγουν με το αυτοκίνητό τους, ανεπιτυχώς.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν ένα φλόμπερ, ένα δίκαννο, 3 προβολείς χειρός μεγάλης ισχύος, τύπου LED, ένα σακίδιο με 24 σκοτωμένες τσίχλες, 35 φυσίγγια για το δίκαννο και 19 φυσίγγια για το φλόμπερ. Όλα τα παραπάνω κατασχέθηκαν καθώς και το όχημα τους.

Οι θηροφύλακες κατέθεσαν μήνυση στη Διεύθυνση Δασών Χανίων για παράνομη θήρα τη νύχτα, με χρήση προβολέων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δύο συλληφθέντων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση