HomeHL-GreeceΓιώργος Λυγγερίδης: Μια ακόμη σύλληψη για την υπόθεση της δολοφονίας

Γιώργος Λυγγερίδης: Μια ακόμη σύλληψη για την υπόθεση της δολοφονίας

Έχουν προφυλακιστεί συνολικά 18 άτομα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μια ακόμα σύλληψη για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και τη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, οποίος δέχθηκε επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα στις 7 Δεκεμβρίου έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη και τελικά εξέπνευσε προχώρησαν οι Αρχές την Μεγάλη Πέμπτη (2/5).

Σύμφωνα με πληροφορίες, για το συγκεκριμένο άτομο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ερευνών για την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί συνολικά 18 κατηγορούμενοι από τους 63 που οδηγήθηκαν στα δικαστήρια. Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, που αφορούν υποχρεωτική εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση παρακολούθησης αγώνων και συμμετοχής σε αθλητικούς συνδέσμους.

Εν αναμονή νέων συλλήψεων

Όπως έγραφε το ΑΠΕ-ΜΠ προ ημερών, πλέον οι δικαστικές Αρχών μελετούν την χιλιάδων σελίδων δικογραφία, η οποία περιγράφει εγκληματική δράση συνολικά 167 κατηγορούμενων και θεωρείται βέβαιο ότι τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσουν σε έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, προκειμένου να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης όλοι όσοι εμπλέκονται στην δολοφονία και σε άλλες εγκληματικές πράξεις.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση